LG UltraGear 24GN65R-B 23.8" vs AOC 24G2SPAE/BK 23.8"

Bütçe
4000-4800

Alper Karaca

Kilopat
Yer
Konohagakure
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba dostlar, sizlere sormak istediğim bazı sorular var. Yeni bir monitör alma arayışına giriştim ama aklımda bu iki monitör arasında kaldım. Ya 144Hz tercih edip HDR10 kullanacağım ya da HDR feda edip 165Hz alacağım. Eğer tavsiyeleriniz varsa sizler de söyleyebilirsiniz. Benim için en büyük özelliklerden biri pivot özelliği olması. Uzun süre kodlama yaptığım için ihtiyacım oluyor. Cihazım ise RTX3050 Ti Mobile 75W ve i7-11800H ile güç sağlıyor. Seçiminizi bekliyorum.
AOC 23.8" 24G2SPAE/BK 165Hz
LG Ultragear 24GN65R-B

LG olanı yeni aldım kullanıyorum memnunum renkler vs çok canlı HDR olarak da giriş seviye ama tabii uzun dönem TN LED bir monitör kullanan biri olarak IPS'e geçip renkleri gördükten sonra inanılmaz bir fark olduğunu anladım. Yani şu an çağ atladım.

LG olan için ekleyebileceğim şey bilgilerde yazmasa da G-SYNC uyumlu bir monitör adaptive açıp NVIDIA panelde açıyorsunuz.

Diğer monitörü bilmediğim için bir şey diyemeyeceğim. Ancak AOC olan 1MPRT demiş yanlış bilmiyorsan bunu yazanlar gerçek 1ms olmayabiliyor iyi araştırın derim LG olan 1 ms GtG ve gerçek 1 ms hıza sahip.

Hocam bunların yerine aşağıdaki onitörü tavsiye derim renkler mükemmel akıcılık netlik input free yada elnb Sync inanılmaz harika bir monitör ayrıca Fast IPS ve 1 GtG ms sahip fiyatı da ayrıca güzel

Sağ olun dostlar. Tercihimi LG'den yana kullanacak gibiyim. Fazlasıyla dizi film izleyen bir insan da olduğum için HDR daha çok dikkatimi çekti. Yardımlarınız için sağ olun.

LG olanı yeni aldım kullanıyorum memnunum renkler vs çok canlı HDR olarak da giriş seviye ama tabii uzun dönem TN LED bir monitör kullanan biri olarak IPS'e geçip renkleri gördükten sonra inanılmaz bir fark olduğunu anladım. Yani şu an çağ atladım.

LG olan için ekleyebileceğim şey bilgilerde yazmasa da G-Sync uyumlu bir monitör adaptive açıp NVIDIA panelde açıyorsunuz.

Diğer monitörü bilmediğim için bir şey diyemeyeceğim. Ancak AOC olan 1MPRT demiş yanlış bilmiyorsan bunu yazanlar gerçek 1ms olmayabiliyor iyi araştırın derim LG olan 1 ms GtG ve gerçek 1 ms hıza sahip.

Gerçek 1ms deil ayarlardan faster açınca ghosting oluyor Fast yaparsan 3 - 4 ne oluyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı