@Doğukan Seyfi, onlar kendilerini düşünsün. Zaten senin tabirin ile "kız öğrenci" ile "erkek öğrenci" ağırlığı genelde aynı olmuyor. Ona bakarsan çok güç uyguladıktan sonra her telefon esner veya kırılır, bükülür. Telefonlar hadi bir telefon çıkartalım şeklinde üretilmiyor, belirli testlerden geçiyorlar. Kağıt gibi bükülmüyorlar mesela. Gidip de elinle bükmediğin sürece bir sorun olmaz hiçbir telefonda. Ek olarak genelde arka cebe konulan telefonlar tam anlamıyla cebe girmediği için bir kısmı dışarıda bulununca hiçbir sorun olmuyor, cep telefonu tutma görevi yapıyor, o kadar.

Arka cepte kırılır ya da kırılmaz bu kullanıcının düşüneceği bir karar. Kimse kolay kolay arka cepte telefon taşımaz. Kızlar arka cepte telefon taşır, ancak telefon arka cebe girmez tam anlamıyla. Son olarakta telefonun kırılacağından korkuyorsan da arka cepte taşımazsın olur biter, bu kadar büyütmenin anlamı yok. Bu telefonun alınamaz olduğunu göstermiyor. Mİ5 şuan fiyat aralığındaki en performanslı telefondur, açık ve net.

Hangi telefon olursa olsun afedersin hayvan gibi kaba kuvvet bükmeye çalışırsanız telefon bükülür. 1800 TL vermiş olduğum G4 de yapar mıyım? Kafayı yerim ya zaten izlerken de içim gitti. Telefon yere düşmesin çizilmesin diye dikkatli kullanıyorum. Hiç aklıma gelmiyor telefonu bükmek böyle saçma test mi olur? Tamam düşme testi ya da oturma testini anlarım da ancak ben koltuğun üstüne bırakıp unutunca oturuyorum üstüne başka şekilde niye oturayım telefonun üstüne. Kızlar koyar genellikle arka cepe onlarda neden koyuyorlarsa artık zevk mi alıyor oturunca üstüne tövbe..

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı