LG V10 şarjının hızlı bitmesi

gokeyn

Kilopat
Daha fazla  
Lg V10 telefonumu daha dün aldım ve şarjının çok hızlı azaldığını fark ettim. Technopat Youtube kanalınızda ki videoda film fragmanını sürekli döngü halinde açmıştınız ve 10 saat sonra telefon kapanmıştı.
Ben Google'da bir şey aradım. (2 DK sürdü baktım saate) %1 şarjım gitti. Ama videoda 6-7 dk sonra %1 şarj gidiyordu. Ben bu telefonu LG'nin kendi mağazasından aldım elimizde son kalan bu dediler bana. Jelatini çizikti, ama kapalı kutu dediler. Teşhir ürünü sanırım. Asıl soruma gelecek olursak ben servise göndersem bataryayı değiştirirler mi, yoksa kullanıcı hatası gibi bir bahane uydurup geri mi yollarlar? Telefonu bana gösterdiğinde mağazadaki yetkili kişi şarjı yoktu kurulumunu yapayım siz biraz dolanın dedi. Geri geldik, teslim etti, işlemleri yaptık ama şarjı %70 idi. Ayrıca bugün %15 şarjı vardı ailemi arayacağım için kapattım aramak için geri açtığımda (yaklaşık 2 saat sonra) %30 şarjı vardı ve %100 iken nasıl şarjı azalıyorsa aynı şekilde azaldı.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı