LG V20 Ghost Screen Sorunu

Merhaba arkadaşlar. 5 aydır kullanmakta olduğum LG V20 telefonumda Ghost Screen sorunu baş gösterdi. Ekranı tamamen gri duvar kağıdı ile test ettiğimde ekrandan gitmeyen izler ile karşılaştım. Paylaştığım ekran alıntısında sol üst köşede Clash of Clans bildirimi, sağ üst köşede saat ve alt kısımda ise Navigasyon tuşlarının izleri görülmekte. Cihazım LG Türkiye garantili olup 11.01.2017 faturalıdır. Nasıl bir yol izlemeliyim?

Capture+_2017-05-14-18-31-02.png

Ben LG'ye cidden anlam veremiyorum bir hata 1 olur hadi 2 olur ama kaç oldu bu niye hiç çözüm yoluna gitmezler ki ? Bir de açıklamışlardı G6 ve V20'de olmayacak diye

Quantum IPS panelden AMOLED ekrana geçmedikçe isterse G30 çıksın bu sorun devam eder. Aynı ekranı alıp renk sıcaklığını maviye yakın ayarlamışlar. İzler belli olmasın diye. Ama arka planı açık gri yapınca kabak gibi simgeler gözüküyor.

Quantum IPS panelden AMOLED ekrana geçmedikçe isterse G30 çıksın bu sorun devam eder. Aynı ekranı alıp renk sıcaklığını maviye yakın ayarlamışlar. İzler belli olmasın diye. Ama arka planı açık gri yapınca kabak gibi simgeler gözüküyor.
AMOLED piksel içinde piksel olduğu için gözü yormakta ve yapmacık görüntü sunuyor. Tamam daha renkli ve canlı göstermekte fakat doğal görüntü sunmuyor bize. Zaten OLED ekranla çıkaracak bir daha ki serilerde çoğu telefon öyle olacak.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı