LG W1954S "Power Saving Mode" Hatası

Elimde LG W1954S monitör var ben bu monitör ile yıllarca APU sistem kullandım Witcher 3 gibi oyunları bitirdim. Geçtiğimiz günlerde RX 570 aldım lakin kart 100 Watt'ın üstünde güç çekince 5 dakika içinde monitörde Power saving mode yazısı geliyor ama kasa çalışmaya devam ediyor. Reset atmadan sorun çözülmüyor. Babamın iş yerinden bilgisayar teknikeri bir arkadaş sorunun monitörden olduğunu söylüyor ama internette PSU danda kaynaklı olduğu söyleniyor.
Aerocool VX 500W PSU 12V dan 456W veriyor lakin internette bir videoda 280Watt'ta sistem kapanıyor. Oyüzden PSU'dan şüpheleniyorum. Sizce sorun neyden kaynaklanıyor olabilir. Monitörüm 1440x900 75Hz ve Dark HDMI to VGA dönüştürücü kullanıyorum. Witcher2 dying light Knight Online gibi oyunlarda 100 Watt'ın altında güç tükettikleri için herhangi bir sorunla karşılaşmıyorum.
Video linki:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı