LG X140 laptopa format nasıl atılır?

Volkan S

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. LG X140 laptopa SSD takıp format atmak istedim ama olmadı bende SSD'ye klonladım ama sonrasında yine format atamadım. Aldığım adam bana ben flaşı taktım attım diyor. Ben takıyorum olmuyor. Format flaşı yaptım olmadı. F2 ile BIOS'a da giremiyorum. F11 de çalışmıyor. Şu an Windows 7 yüklü ama ben temiz kurulum yapmak istiyorum. Nasıl yapabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eski hdd yi söktüğünüz için sistem geri yükleme ile win geri yükleyemezsiniz. Başka bir bilgisayarda flash diske win kurulumu yükleyin daha sonra bununla kuruluma girmeyi deneyin.

Hocam Win kurulumu flaşa yaptım. Hem eski HDD ile hem klonladıktan sonra SSD ile denedim olmadı. Windows 7 hala çalışıyor ama ben flaşı takıp boot yerini seçmek için tuşlara basıyorum lakin cevap yok. DVD ile de denedim yine olmadı.

Bilgisayar açılırken klavye aktif olmuyor olabilir mi? Genel de masaüstü bilgisayarlarda olan bir sıkıntı , bu yüzden de bios a girmekte sıkıntı yaşıyor olabilirsiniz.

Harici klavye ile denemek lazım denemedim ama hocam şöyle bir şey. Açılırken F2 tuşuna basıyorum ekran parlayıp kararıyor. Sonrasında ne sistem açılıyor ne de bios. Tekrar bilgisayarı zorla kapatıp tekrar açmaya çalışıyorum. Bende Hdd deki sistemi şu an ssd ye klonladım. o şekilde çalışıyor şu an ama ssd takmama rağmen chrome da kasıyor. Ofis programlarında bir sıkıntı yok. Kopyalama yapmak istedim ama 25 mb sn de kaldı temiz kurulum yapabilsem bu sorunlar çözülür mü acaba?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı