LGA 1156 vs LGA 1366 Xeon

Arimâ

Kilopat
Bütçem muhtemelen 2.el işlemci+RAM+anakart 600-700 lira civarı. İşlemcileri Aliexpressten satın almayı düşünüyorum, siz olsanız hangisini toplardınız?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

X5650 ve X3460 arasındaki FPS farklarını falan hesaba katarsak sizce hangisini toplamalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
1366 işlemciler çiğner. En kısa sürede Aliexpress'ten W3680 alıp 1060 ile test edeceğim. Overclock ile 6 çekirdekli R5'lere yetişebiliyor.
Hocam o derece iyi oluyorlar mı? Ben şahsem sanmıyorum. Sonuçta 32 NM eski nesil. Bir de yetişebilse bile devasa güç tüketimi ve ısınma sorunu yapmaz mı?

Hocam o derece iyi oluyorlar mı? Ben şahsem sanmıyorum. Sonuçta 32 NM eski nesil. Bir de yetişebilse bile devasa güç tüketimi ve ısınma sorunu yapmaz mı?
Evet fazla güç tüketirler ama son derece iyi performansları vardır. Forumdan @whitewine'ün bir videosu var hatta Youtube'da.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

1366 işlemciler çiğner. En kısa sürede Aliexpress'ten W3680 alıp 1060 ile test edeceğim. Overclock ile 6 çekirdekli R5'lere yetişebiliyor.
Hocam X5690 da deneyebilirsin 5.0 GHz'e kadar OC imkanı var.
Performans olarak daha iyi gözüküyor ama single core performansında W3690 daha iyi gözüküyor.

Intel Xeon X5690 vs W3680

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı