Daha fazla
@Yiğitt35 RX 460 beslemez mi hocam hocam bir sorum daha olacak anakartım Xeon işlemciler destekliyor mu modlu olarak.
İlk olarak Q9550 gibi bir işlemciden Xeon işlemciye geçmek çok mantıklı olmaz. Sebebi hem daha fazla para harcayacaksınız hem de @Yiğitt35 hocam dediği gibi uyum sorunu olabilir, soğutma yetersiz kalır yeni işlemci soğutucusu, onu alsanız bende olduğu gibi Anakart soğutucu sıkıntı olur ona uğraşırsınız vs çeşitli sorunlar olabilir. Xeon standart dışı bir işlemci olduğu için onu sistemde kullanırken başka standart dışı işlemler yapmanız gerekebilir.@Yiğitt35 RX 460 beslemez mi hocam hocam bir sorum daha olacak anakartım Xeon işlemciler destekliyor mu modlu olarak.
RX460 bir tık fazla gelir ama işlemci gerektirmeyen oyunlarda sıkıntı çıkarmaz bence. Xeon işlemciler modlandıkları halde her anakarta uymayabiliyorlar ya, bizzat @odunq hocamız denedi.
Bede 4 sene evvel DDR3 RAM almıştım 4 GB çalışır mı bilmiyorum o zamanlar arkadaşa vermiştim lazım olmuştu çalışmıyor demişti
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.