Alıcı LGA775 P35 anakart

Aynı kafadanız hocam.

Kısmet değilmiş. Tamam.

P5G41C-M LX var elimde isterseniz.

Eğer ilgilenirseniz 600 TL'ye GTX 750 Ti buldum param olmadığından alamıyorum @Yiğitt35

Satıcı güvenilir ise hayırlı olsun.

Benden bahsediyorsanız güvenilirim. Elektronik alım satımı yapıyorum. Kimseyi mağdur etmedim şu ana kadar.

Diğer 750 Ti'dan bahsediyorsanız maalesef bilemiyorum güvenilir olup olmadığını.

P5G41C-M LX var elimde isterseniz.
Bu anakart da G41 yonga setli OC potansiyeli azdır diye düşünüyorum, BIOS'taki %20 OC ayarını seçince bilgisayar açılabiliyor mu? Üstelik bu anakartı siz halihazırda kullanıyorsunuz sanırsam? 100TL civarlarına bırakmak isterseniz düşünebilirim ama önceliğim özellikle nForce yonga seti
Eğer ilgilenirseniz 600 TL'ye GTX 750 Ti buldum param olmadığından alamıyorum @Yiğitt35
Yani hocam bütçem çok kısıtlı olduğundan ekran kartı alamam ben de, bu piyasada güzel fiyat fakat param kalmıyor

Hocam 100 TL bayağı düşük bir fiyat maalesef bu fiyatlara bırakamam. Halihazırda kullanıyorum ama Xeon 3430 sisteme geçmek için satıyorum

Letgo'dan 50 liraya P5KPL-AM SE ve E5500 aldım çok ucuz olduğu için (açıkçası çalışıp çalışmadığından şüpheliyim Alıcıyı koruma sistemiyle aldım bu arada, satıcı ürünü bana kargolayacak. Sırf ucuz diye aldım ) Bir arkadaş da sağ olsun G41M-P33, E6500, 2+4 GB RAM, soğutucu ve PSU için 250 TL'ye anlaştık, yakın bir zamanda buluşup almayı düşünüyoruz.

Hocam 100 TL bayağı düşük bir fiyat maalesef bu fiyatlara bırakamam. Halihazırda kullanıyorum ama Xeon 3430 sisteme geçmek için satıyorum
750ti'ın linkini atar mıısn?
bende 50 liraya G41 ve P35 anakart almıştım iki tane, teki bozuktu birisi çalışıyordu. 775'lere 100 liradan fazla para verilmez bu saatten sonra. 500 lira biriktir H55 - X3440 sistem topla daha iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…