Alıcı LGA775 P35 anakart

Letgo'da GET sistemi falan yok diye bakmıyorum + şu konum olayından nefret ediyorum tüm Türkiye'ye bakılmıyor Letgo'ya giriyorum İzmir olarak direkt giriyor falan garip bir sistem var ya da ben beceremiyorum.

GET sistemini yeni getirdiler, öyle bir konu da açmıştım zaten. Ayrıca konum ayarını değiştirebiliyorsunuz, siz yapamamışsınız :)

Hocam elimde GA- G31MS2-L anakart var hobi için almıştım bir türlü görüntü alamadım nedendir sorunu acaba?

GET sistemini yeni getirdiler, öyle bir konu da açmıştım zaten. Ayrıca konum ayarını değiştirebiliyorsunuz, siz yapamamışsınız :)

Konum ayarı yapılıyor fakat tüm ülkeyi yapamıyorum Türkiye giriyorum yok İzmir yok ordu falan başka şehirleri şey yapıyor. GET sistemi gelmesi iyi olmuş bilgilendirdiğin için teşekkürler.

Hocam elimde GA- G31MS2-L anakart var hobi için almıştım bir türlü görüntü alamadım nedendir sorunu acaba?

Bilemiyorum hocam fakat ihtimal olarak;
1. Yonga seti arızası,
2. RAM veya işlemci soketi arızası,
3. VRM veya MOSFET arızaları,
4. işlemci 4 pin veya ATX 24 pin güç girişi arızaları olabilir.
Tamirci falan olmadığımdan olası sebepleri yazdım, bir bilgisayarcıya falan gösterin.

Bilemiyorum hocam fakat ihtimal olarak;
1. yonga seti arızası,
2. RAM veya işlemci soketi arızası,
3. VRM veya MOSFET arızaları,
4. işlemci 4 pin veya ATX 24 pin güç girişi arızaları olabilir.
Tamirci falan olmadığımdan olası sebepleri yazdım, bir bilgisayarcıya falan gösterin.

Hocam bilgisayarcılar at çöpe gitsin diyor. Bu işten anlayan elektronikçi birini bulmak lazım. Acaba BIOS mu arızalı dedim bir eprom cihazı alıp acaba BIOS'u yeniden yazdırsam mı çünkü aldığım arkadaş en son çalışıyordu kenara koydum sonra sana sattım diyor.

100TL'ye kısmetse ASUS P5QD Turbo anakart alacağım :) Fiyat cidden çok güzel, satan adam İzmir'den kargolayacak. Letgo üzerinden normal ilan açmıştı satıcı, söyledim herhangi bir sorunu sıkıntısı yoksa kargolayabilir misiniz dedim, adam kabul etti. Letgo'nun güvenli ticaret sistemiyle ürünü satın aldık bakalım :)

Son düzenleme:
100TL kısmetse ASUS P5QD Turbo anakart alacağım :) Fiyat cidden çok güzel, satan adam İzmir'den kargolayacak. Letgo üzerinden normal ilan açmıştı satıcı, söyledim herhangi bir sorunu sıkıntısı yoksa kargolayabilir misiniz dedim, adam kabul etti. Letgo'nun güvenli ticaret sistemiyle ürünü satın aldık bakalım :)
Hocam çok iyi fiyat inşallah çalışıyordur.

ASUS P5QD Turbo anakartımız çalışıyor :) yarın fotoğraf ekleyeceğim, çok mutluyum ya :)

100TL'ye kısmetse ASUS P5QD Turbo anakart alacağım :) Fiyat cidden çok güzel, satan adam İzmir'den kargolayacak. Letgo üzerinden normal ilan açmıştı satıcı, söyledim herhangi bir sorunu sıkıntısı yoksa kargolayabilir misiniz dedim, adam kabul etti. Letgo'nun güvenli ticaret sistemiyle ürünü satın aldık bakalım :)
Letgo üzerinden satınalma tecrübenizi de paylaşır mısınız ayrıca hocam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı