Alıcı LGA775 P35 anakart

Hocam dedim ya konunun başında, merak ve istek diye
OC potansiyeli tavan olan çıktığı yılın ötesinde performans veren 775 soket anakartlar vardır. Donanımhaber forumda bu anakartları çok iyi bilen bir çok kişi vardır, bir çok konu okumuştum hatta, bayağı 2006-2013 arası konulara bakmanı öneririm.

Böyle sağlam OC yapabileceğin bir anakartta önereyim; BIOSTAR T-POWER I45
Sen direkt DH'de P35 Ve P45 çipset anakartları araştır, mutlaka sağlam bir şey bulursun.

P5Q SE edindim zaten, kullanmaya başladım lakin kuzey köprüsü sıcaklığı yanlış raporlanıyor sanırsam. 77 - 78 Dereceyi gösteriyor hep, progamlardan olsun BIOS'tan olsun hep böyle. Sıcaklığı tam kestiremediğim için OC işleminde çok ileriye gidemiyorum, fakat P45 yonga setli olduğundan güzel potansiyel taşıdığını düşünüyorum :)

Çalışıyordu birden görüntü gitti açılmadı üstüne de gitmedik belki çalışıyordur. İş görebilir.
IMG_20210709_180156.jpg

Konuşuruz hocam, olabilir fakat mail üzerinden bana yazın.

Letgo'ya falan bakın oralarda çok var :) Fakat güvenli olmama ihtimali her zaman yüksek :)

Letgo'ya falan bakın oralarda çok var :) fakat güvenli olmama ihtimali her zaman yüksek :)

Letgo'da GET sistemi falan yok diye bakmıyorum + şu konum olayından nefret ediyorum tüm Türkiye'ye bakılmıyor Letgo'ya giriyorum İzmir olarak direkt giriyor falan garip bir sistem var ya da ben beceremiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı