LGS 2023'e nasıl çalışılmalı?

2 ihtimal var. Puanla bir yere girebilceğine inanıyorsan Full ders çalış en azından günde en az 3 saat. Diğer ihtimal ise ben puanla bir yere giremem diyorsan okuldaki puanın için çalış. Onu yükselt ve okul puanıyla bir yere gir.

Hedefim 400 üzeri bayağı çalışacağım. Ama yaz tatilinin son 1 ayını nasıl değerlendirmeliyim.

Hedefim 400 üzeri bayağı çalışacağım. Ama yaz tatilinin son 1 ayını nasıl değerlendirmeliyim.
Bak ben şuan Fen Lisesindeyim ve YKS var bu sene. Ben en az 6 saat çalışıyorum. LGS yarısı gibi düşünürsek günde en az 3 saat çalış. Okul Tenefüslerinde test çöz. Varsa Tablet Akşam bişeyler izlerken tabletten test çöz. Kısacası türkçe matematik fen en ağırlaşacağın yer olsun sadece onları çöz. Eğer ki dershaneye gidiyorsan orda zaten sana sosyal'den test verirler. İngilizce kolay oluyor genelde okuldaki bilgiyle hallediliyor. Neyse seni benim okula bekliyorum diyeceğimde sen geldiğinde ben gitmiş olacağım.

LGS 2023 öğrencisiyim nasıl çalışmalıyım korkulacak kadar var mı? Tek kötü dersim matematik 7. sınıf konu eksiğim var :D ne önerirsiniz?

Bende 2023 tayfadanım gün içinde 10 15 soru paragraf çözüyorum ve 8 için ön hazırlık kitabı kullanıyorum sana öneririm kendini sıkmadan çalış arkadaşlarınla buluş oyun oyna film izle hobie din kısacası diyeceğim bunlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı