LGS 2023'e nasıl çalışılmalı?

LGS 2023 öğrencisiyim nasıl çalışmalıyım korkulacak kadar var mı? Tek kötü dersim matematik 7. sınıf konu eksiğim var :D Ne önerirsiniz?
Bir günde 500 600 soru çözmektense daha fazla soru tarzı ve tipi görmen senin için çok daha faydalı olur. Tanıdığım insanlardan söylemem gerekirse bir günde çok çok fazla soru çözmenin hiçbir faydası olmaz. Arkadaşların dediği gibi bol bol paragraf çözersen senin için çok faydalı olur.

Bir günde 500 600 soru çözmektense daha fazla soru tarzı ve tipi görmen senin için çok daha faydalı olur. Tanıdığım insanlardan söylemem gerekirse bir günde çok çok fazla soru çözmenin hiçbir faydası olmaz. Arkadaşların dediği gibi bol bol paragraf çözersen senin için çok faydalı olur.
1 günde 500-600 soru çözen yoktur. Hadi olsun o da Kök 4 kaçtır felan diye soru çözüyordur. Çünkü ben bir kere 11 saat aralıksız çalışıp konuyu da tabi öğrenerek 600 soru çözebildim. Ama zor sorulardı.

1 günde 500-600 soru çözen yoktur. Hadi olsun o da Kök 4 kaçtır felan diye soru çözüyordur. Çünkü ben bir kere 11 saat aralıksız çalışıp konuyu da tabi öğrenerek 600 soru çözebildim. Ama zor sorulardı.
Dershanede bir tane arkadaşım günde 700 (200 taneye yakın yeni nesil) soru çözüyordu. O 380 puan aldı ben ise 410 puan aldım.

Kendini stres yapma. 374 puan aldım, gidebileceğim bir yer yok. OBP ile deneyebilirsin şansını ama İstanbul'da isen ve 400 altı yaparsan lise bulmak biraz zor. Memleketimde olsam fen lisesi tutacak puana okul yok burada.

Dershanede bir tane arkadaşım günde 700 (200 taneye yakın yeni nesil) soru çözüyordu. O 380 puan aldı ben ise 410 puan aldım.

İmkansız'a yakın bir şey. Ya sallıyor ya da dediğim gibi kök 4 kaçtır tarzı sorulardır. Ben abartısız günde maksimum 200 soru çözmüşümdür o da her gün değil. Arkadaşlarım vardı onlar ben 400-600 arası çözüyorum diyorlardı. Şu an maksimum hayalleri alman biriyle evlenmek sen düşün. :D

LGS 2023 öğrencisiyim nasıl çalışmalıyım korkulacak kadar var mı? Tek kötü dersim matematik 7. sınıf konu eksiğim var :D ne önerirsiniz?

Hocam daha bu sene girdim. Size önerebileceğim en önemli şey aşırı değil düzenli çalışmanız. Her gün matematik ve türkçeden kesinlikle soru çözün. Zaten Türkçeyi hallederseniz sözelin %90'ı bitiyor. Gerisi bilgi. 1 aylık kısım içinde paragraf sorusu çözebilirsin. Başka sorun olursa etiket atabilirsin.

İmkansız'a yakın bir şey. Ya sallıyor ya da dediğim gibi kök 4 kaçtır tarzı sorulardır. Ben abartısız günde maksimum 200 soru çözmüşümdür o da her gün değil. Arkadaşlarım vardı onlar ben 400-600 arası çözüyorum diyorlardı. Şu an maksimum hayalleri alman biriyle evlenmek sen düşün. :D

Hocam bu sene girdim 0.27 deyim ama alman biriyle evlenmek benim de hayalim yani.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı