Yusuf Armanc
Decapat
Daha fazla
470 aldım mutsuzum.350 aldım ben gayet mutluyum.
Aynen ya Avrupa'da 3 yıl sonra öğretilecek şeyi bize şimdi öğretiyorlar.Az önce üniversite final sınavlarının birisinden çıktım. 2 puan ile kalma ihtimalim var. Beş para etmez eğitim var bu ülkede. Canını sıkma boşver. Hayatında mutluluklar.
Fen liseleri çok berbat liseler hocam, İzmir Çiğli Fen Lisesinde okuyan kuzenimin tek bildiği şey ders, sosyal hayatı 0, teklonoji ile alakası yok. Hobisi yok. Öğrenim hayatı sonlansa elinden gelen iş yok. Vasıfsız geleceğin emir kullarını yetiştiren okullar fen liseleri.İlk LGS'ye girmiştim fen lisesi istiyordum gelmedi bende çok sağlam anadolu lisesine gittim. Pişman olacağımı düşünürken aksine çok mutluydum güzel arkadaşlıklar edindim. Bi yerden sonra da ben fen lisesinde yapamazmışım dedim. Şu anda Dokuz Eylül Üniversitesi öğrencisiyim ve sana sadece şunu söylemek istiyorum. İyi lise iyi üniversite demek değil. Belki ortalama lise iyi üniversite ya da kötü lise iyi üniversite. Ve ve ve sen daha yolun başındasın, kafana takma. Arkadaş diyorsan da ben ortaokulda tanıştığım birisiyle liselerinin farklı olmasına rağmen hala konuşuyoruz hatta kendisi mezuna kaldı ama Gaziantep'ten kalkıp İzmir'e yanıma geldi. Bi arkadaşım İstanbul'a temelli taşınmıştı. Dönem sonunda ben de uçağa atladım İstanbul'a gittim 1 hafta orada takıldık sonra memleketime döndüm. Arkadaşı da sıkıntı etme hepsi kolay işler
Ben sınava büyük bir ümit heyecanla girerken çıkışta hiç öyle olmadı. Denemelerde istediğim lise tutuyoken LGS'de tutmadı ne diyeceğim yapacağım bilmiyorum. Ailemi hayal kırıklığına uğrattım. Nasıl istediğim liseyi kazanamadım onu düşünüyorum. Arkadaşlarım ile deneme puanlarımız neredeyse aynıyken LGS'de ben onlardan çok geride kaldım. Onlar istediği liseleri kazandılar ben kazanamadım, ne yapacağım bilmiyorum kendi berbat hissediyorum. Yaşadığım ilçede kazanmak istediğim liseden hariç adamakıllı lise yok. Ne yapacağım şimdi hiç bilmiyorum.
Ben sınava büyük bir ümit heyecanla girerken çıkışta hiç öyle olmadı. Denemelerde istediğim lise tutuyoken LGS'de tutmadı ne diyeceğim yapacağım bilmiyorum. Ailemi hayal kırıklığına uğrattım. Nasıl istediğim liseyi kazanamadım onu düşünüyorum. Arkadaşlarım ile deneme puanlarımız neredeyse aynıyken LGS'de ben onlardan çok geride kaldım. Onlar istediği liseleri kazandılar ben kazanamadım, ne yapacağım bilmiyorum kendi berbat hissediyorum. Yaşadığım ilçede kazanmak istediğim liseden hariç adamakıllı lise yok. Ne yapacağım şimdi hiç bilmiyorum.
Kaliteli değil ise gitme elin kekosu vasıfsızı doluşmuştur oraya. Dibimde meslek lisesi var her çıkış kavga var. Çok ergen ve çok tabiri caizse biraz mankafa topluluk geneli.Meslek lisesine git öyle kaliteli bir ortam dostluk bulamazsın.
Senin yaşadığın durumu birkaç yıl önce yaşadım okulda 1. Olurdum istediğim lise kafamda garantiydi ama LGS'ye girdikten sonra hayal kırıklığına uğradım kötü bir liseye gittim şuan 11. Sınıfım geriye baktığımda niçin üzüldüm diye kendimi sorguladığım oluyor inan ki abartılacak birşey yok korkmaBen sınava büyük bir ümit heyecanla girerken çıkışta hiç öyle olmadı. Denemelerde istediğim lise tutuyoken LGS'de tutmadı ne diyeceğim yapacağım bilmiyorum. Ailemi hayal kırıklığına uğrattım. Nasıl istediğim liseyi kazanamadım onu düşünüyorum. Arkadaşlarım ile deneme puanlarımız neredeyse aynıyken LGS'de ben onlardan çok geride kaldım. Onlar istediği liseleri kazandılar ben kazanamadım, ne yapacağım bilmiyorum kendi berbat hissediyorum. Yaşadığım ilçede kazanmak istediğim liseden hariç adamakıllı lise yok. Ne yapacağım şimdi hiç bilmiyorum.