Hocam önceki fotoğraflar delil olmaya yeter de artar daha sözel oturum bitmeden Matematik soruları paylaşılmış normal şartlarda zaten bu paylaşımın 15 Haziran'da bile yapılması yanlış. Bir kaç kanıt daha bulmaya çalışacağım dediğim gibi bunlar yeter de artar.
Hocam önceki fotoğraflar delil olmaya yeter de artar daha sözel oturum bitmeden Matematik soruları paylaşılmış normal şartlarda zaten bu paylaşımın 15 Haziran'da bile yapılması yanlış. Bir kaç kanıt daha bulmaya çalışacağım dediğim gibi bunlar yeter de artar.
Ne kadar doğrudur bilinmez ama duyduğuma göre Diyarbakır'da 300'e yakın kişi full çekmiş nedense bana anormal geliyor bu durum. Elbette olabilir böyle bir şey ama bilemedim.
Bu kadar zor bir sınavda neden 719 kişi tam puan alsın? Tamam hadi çalışanlar vardır ama %95'i torpille geçti orası kesin. bu işte bir anormallik var harbiden.
Dostlar yapacak bir şey yok şuan. Lgs ye gerçekten çalışan emek veren arkadaşların hakkına girildi. Ben eğer olduysa soruları çalanlara hakkımı helal etmiyorum yüzdelikler arttığı için istediğim okula gidemiyorum. Onlar aldığı 500 puanla istediklerini yapsınlar ama ahirette(inançlarına göre değişir) hesabını zaten ödeyecekler o yüzden şu anlık başka yapabilcek bir şey yok.
Dostlar yapacak bir şey yok şu an. LGS'ye gerçekten çalışan emek veren arkadaşların hakkına girildi. Ben eğer olduysa soruları çalanlara hakkımı helal etmiyorum yüzdelikler arttığı için istediğim okula gidemiyorum. Onlar aldığı 500 puanla istediklerini yapsınlar ama ahirette(inançlarına göre değişir) hesabını zaten ödeyecekler o yüzden şu anlık başka yapabilecek bir şey yok.