LGS 2025'e nasıl çalışılmalı?

Sahsen kızınızın kitap okumasını daha doğru buluyorum.

Biliyorum hoca olmadığınızı benden büyüksünüz kızımla yaşıtsınız diyorsunuz bu yüzden yani saygıdan dolayı öyle söyledim.
En önemli konuda Allah'a şükür tek eksiğim var çok oyun oynuyorum fakat şu sıralar bilgisayardanda sıkılmaya başladım iyi ki sıkılmaya başladım onun dışında Instagram da takılıyorum sadece diğer hiçbir sosyal medya uygulamam yok instagramıda dengelersem eğer sıkıntı olmayacağını düşünüyorum.
Ders dinlerken sessiz çalışacağım bundan böyle.
Dediğiniz yayınlara bakacağım teşekkürler.

Paragraf önemli bir konuya benziyor herkes paragraf yazmış ben hala paragrafın tam ne olduğunu anlamadım yani soru bankası alacağım zaman örnek tonguçun paragrafon LGS için olanı önerir misiniz?

Zaten okulda kitap okutuyorlar ondan evde okumama gerek kalmaz dediğiniz gibi sadece paragraf çözsem yeter.

de girdim sınava soyle söyleyeyim matematik sabır ve birikim eseri hocayı iyi dinle sık tekrar yap ve bol bol soru çöz mutlaka gunluk paragraf cozmelisin. Paragraf cozmek anlama ve odaklanma becerilerini geliştirir.
ben seyi soylemeyi unutmuşum ya, özellikle matematikte yanliş yaptığın soruları kes ve bir deftere yapistirip onları sık sık tekrar et.

Ben seyi soylemeyi unutmuşum ya, özellikle matematikte yanlış yaptığın soruları kes ve bir deftere yapistirip onları sık sık tekrar et.

Matematikte bilmediğim konular şu anlık yok bir orantı konusu var onu öğrendikten sonra 8.sınıf konularınıda derslerde hoca anlatarak öğrenebileceğimi düşünüyorum.

paragraf boyle metin temelli sorular ve turkce sorularının cogu paragraftır.

Hocam disipilin disipilin eğer çok iyi bir not istiyorsanız tlf dan sosyal media uygulamarını silin

paragraf boyle metin temelli sorular ve turkce sorularının coğu paragraftır.
İngilizce hariç hepsi diyebiliriz

Sahsen kızınızın kitap okumasını daha doğru buluyorum.
kesinlikle kitap okumak çok önemli ama yeterince okudu senelerdir. fakat henüz paragrafta oturmayan bazı şeyler şeyler var.

Aynı zamanda süre su gibi akıp geçecek.
mantık-muhakeme konularını silip atması gerekiyor bir an önce.
sonra zaten yeni sınıf , yeni konular ve kazanım soruları
çok ama çok zor 1 sene bizi bekliyor gerçekten.

bu öneriyi yapanları dinleme.
7. sınıf deneme yapmışlardır muhtemelen okulda.
yada sen bir kurumda 7. sınıflar için bir deneme sınavına girdin mi ?

buradan detaylı karne iste.
yanlış sorularına bak.
yanlışların konularına bak.

ilk üniteler ise tekrar etmediğin için yanlıştır.
son üniteler ise konuyu anlamadığın için yanlıştır.

yanlışlar neredeyse ona göre program yap kendine bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…