LGS beni korkutuyor

2 sene önce LGS'ye giren biri olarak konuşacağım. Öncelikşe 2 yıl önceden umursamanız güzel ama şimdiden stres yapmak saçma. Stres yapma gibisinden tavsiyeler bence saçma çünkü hayatımızda en önemli sınavlardan birine girerken stres yapmamak kolay mı? Benim tek tavsiyem konu eksiği zaten bırakmazsınız, matematikten olabildiğince soru tipi görün. Diğerlerini ben en ufak bilgiyle kolayca yapmıştım ama matematik cidden uğraş ister. Şu anlık stres yapmayın, şimdiden çözebilirsen paragraf çözebilirsin. İyi günler.
Umursamak da sacma hocam, bu ulkede hayatini yasayan ve hayal gucunu surekli acik tutan insanlara ihtiyacimiz var. Sinavlara manyak gibi calisip da en guzel en bol zamanlarini bosa harcayan insanlara degil.
Yarınız LGS kolay diğer yarınız zor diyor. Anlamadım ben bu sınavı.
Girilen yila gore degisir, 2021 kolay sayilirdi ama Mat bitirdi herkesi. Yildan yila degisir, sen son sene duzgun calis her turlu guzel alirsin.

Umursamak da sacma hocam, bu ulkede hayatini yasayan ve hayal gucunu surekli acik tutan insanlara ihtiyacimiz var. Sinavlara manyak gibi calisip da en guzel en bol zamanlarini bosa harcayan insanlara degil.
Haklısınız hocam, kafamı kaldırmadan çalıştım anca %7 dilime girdim. Sistem burada göz kırpıyor..

Yarınız LGS kolay diğer yarınız zor diyor. Anlamadım ben bu sınavı.

Zor derslerde var kolay derslerde sen böyle düşünmeye devam et unutma LGS zekiyi değil çalışanı arıyor şimdiden soru çözme alışkanlığı edin önceden çalışmaya başlayanlar genellikle %0'lara giriyor ayrıca hangi okuldasın kolejde misin? Notların bana biraz yapmacık geldi.

6.sınıfım 90 soruluk denemede 84 doğru 5 yanlış 1 boş var. Yazılılarda sosyal hariç(sosyal 95) hepsi 100 ama yine de LGS beni ürkütüyor gerçekten çok mu zor?
Muhtemelen senin düşündüğünden çok daha zor. Okul notların ile bir Anadolu lisesine gidebiliyorsan bence kafana takmana gerek yok. Okul notlarım iyiydi, 94 OBP ile kapatmış bir liseye gittim. 8. Sınıfta dershaneye gitmiştim, keşke gitmeseydim de onca para dershaneye vermeseydik diyorum. Düşündüğün kadar önemli bir sınav olduğunu sanmıyorum.

Girilen yila gore degisir, 2021 kolay sayilirdi ama Mat bitirdi herkesi. Yildan yila degisir, sen son sene duzgun calis her turlu guzel alirsin.
Aman aman zor değildi, püf nokta sordular uzun uzun işlem yapanlar yetiştiremeyip elendi.
Haklısınız hocam, kafamı kaldırmadan çalıştım anca %7 dilime girdim. Sistem burada göz kırpıyor..
Yattığım yerden günde yaklaşık 30 soruyla yüzde 2'ye girdim. Sanırım öğretmenlerim iyiydi birkaçı hariç. Dershaneye de gitmedim, gidiyordum aldırdım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı