Umursamak da sacma hocam, bu ulkede hayatini yasayan ve hayal gucunu surekli acik tutan insanlara ihtiyacimiz var. Sinavlara manyak gibi calisip da en guzel en bol zamanlarini bosa harcayan insanlara degil.2 sene önce LGS'ye giren biri olarak konuşacağım. Öncelikşe 2 yıl önceden umursamanız güzel ama şimdiden stres yapmak saçma. Stres yapma gibisinden tavsiyeler bence saçma çünkü hayatımızda en önemli sınavlardan birine girerken stres yapmamak kolay mı? Benim tek tavsiyem konu eksiği zaten bırakmazsınız, matematikten olabildiğince soru tipi görün. Diğerlerini ben en ufak bilgiyle kolayca yapmıştım ama matematik cidden uğraş ister. Şu anlık stres yapmayın, şimdiden çözebilirsen paragraf çözebilirsin. İyi günler.
Girilen yila gore degisir, 2021 kolay sayilirdi ama Mat bitirdi herkesi. Yildan yila degisir, sen son sene duzgun calis her turlu guzel alirsin.Yarınız LGS kolay diğer yarınız zor diyor. Anlamadım ben bu sınavı.
Fen lisesi tabii ki. En az %5 ama PUBG bağımlısı kuzenim %2'ye girince bana bir umut oldu.
Haklısınız hocam, kafamı kaldırmadan çalıştım anca %7 dilime girdim. Sistem burada göz kırpıyor..Umursamak da sacma hocam, bu ulkede hayatini yasayan ve hayal gucunu surekli acik tutan insanlara ihtiyacimiz var. Sinavlara manyak gibi calisip da en guzel en bol zamanlarini bosa harcayan insanlara degil.
Yarınız LGS kolay diğer yarınız zor diyor. Anlamadım ben bu sınavı.
Muhtemelen senin düşündüğünden çok daha zor. Okul notların ile bir Anadolu lisesine gidebiliyorsan bence kafana takmana gerek yok. Okul notlarım iyiydi, 94 OBP ile kapatmış bir liseye gittim. 8. Sınıfta dershaneye gitmiştim, keşke gitmeseydim de onca para dershaneye vermeseydik diyorum. Düşündüğün kadar önemli bir sınav olduğunu sanmıyorum.6.sınıfım 90 soruluk denemede 84 doğru 5 yanlış 1 boş var. Yazılılarda sosyal hariç(sosyal 95) hepsi 100 ama yine de LGS beni ürkütüyor gerçekten çok mu zor?
Çalışırsan kolay ben son gün 5-6 saat video izleyerek %10a girmiştim.Yarınız LGS kolay diğer yarınız zor diyor. Anlamadım ben bu sınavı.
Aman aman zor değildi, püf nokta sordular uzun uzun işlem yapanlar yetiştiremeyip elendi.Girilen yila gore degisir, 2021 kolay sayilirdi ama Mat bitirdi herkesi. Yildan yila degisir, sen son sene duzgun calis her turlu guzel alirsin.
Yattığım yerden günde yaklaşık 30 soruyla yüzde 2'ye girdim. Sanırım öğretmenlerim iyiydi birkaçı hariç. Dershaneye de gitmedim, gidiyordum aldırdım.Haklısınız hocam, kafamı kaldırmadan çalıştım anca %7 dilime girdim. Sistem burada göz kırpıyor..
Kolay kardeşim kolay, kafana bile takma LGS'yi. Hayatında görüp görebileceğin en kolay sınav.Yarınız LGS kolay diğer yarınız zor diyor. Anlamadım ben bu sınavı.
Yarınız LGS kolay diğer yarınız zor diyor. Anlamadım ben bu sınavı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.