LGS çalışmalarınız nasıl gidiyor?

Efendi bir çocuk olmasını istiyorsanız meslek lisesine vermeyi pek düşünmeyin. Meslek öğrenmesi iyi birşey fakat aşırı terbiyesizler. Arkadaşım meslek lisesinde okuyor. Dışarda koskaca adamlar ellerinde sigaralar, bıçaklar. Ben meslek lisesine vermenizi düşünmem açıkçası.


Abartmayın lütfen. Bu kadar soru çözen birisinin derslerden verim aldığını düşünmüyorum. Şuan günlük 100 soru bile yeterli.


Hocam iyi bir program şöyledir. Büyük ihtimal sabahçısınızdır. Okuldan sonra dershaneye git. Dershane ödev verdiyse ödev yap. Ödevden sonra 30-35 soru çöz. Akşam kitap oku 21:30 gibi yat. Sabah 4 gibi kalk, çayını demle otur 50 soru çöz. Sabah namazını kıl git okula. Bu arada okuldaki ödevleri önemsemene gerek yok. Dershanedeki ödevler yeter artar bile.
Bu dönemde derhaneye gerek yok bence.
 
Ben LGS'ye çalışmadım, herkes günde 20 soru 200 soru çözüyorum derken ben günde en fazla 30 soru çözerdim, bu arada sınıfta en iyi notlara sahip ilk 5 kişi içerisindeydim. Denemelerde galiba hep okulun ilk 30 kişisi içerisindeydim. :))
 
LGS'den kaç aldınız.
O kısıma gelmeyelim. Puanım o kadar kötü değildi ama evde bana uygulanan performans açısından sirk gösterilerine benzer fiziksel ve sözel davranışlar beni duygusal, mental, psikolojik ve ruhsal açıdan iyi sonlara sürüklemedi. Aldığım puan değilde yüzdelik önemli onuda hatırlamıyorum. Galiba ortalama lise için yeterliydi, sadece baskıcı ve yobaz ailem yeterliliğin ne olduğunu bilmiyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı