LGS cidden zor mu?

Makaleler
4
Yer
İstanbul
Merhaba, dün bir deneme çözmüştüm. Çok zordu ( bana göre ) kafa dengi fen bilimleri kitabım var onu çözüyordum o bitti. MEB'in verdiği çalışma kitabını çözmeye başladım sorulara baktım bune 25D 12y civarı yaptım. Sonra LGS 2020 denemesine baktım fen bilimleri o da girdiğim denemeye göre kolaydı.
Cidden LGS zor mu arkadaşlar? Yoksa bu yayınevleri biz zorlari yapalım kolaylar çerez olsun mantığı mi?
Bir de şu dershane puanlama ah ah... Ankara yayıncılığı deneme olduk Google'da baktım 340 civarında eh dedim. Deneme açıklandı 258? Eskiden LGS'e giren arkadaşlarımın notlarına baktığımda adam 22 net yapmış toplam 250 almış ben 45'e yakın yaptım o adamla aynı aldım :D gel bu olayi velilere anlat. Siz ne düşünüyorsunuz?

Kendim çözdüğüm genel deneme sonuçları ( dershane değil )

Türkçe: 15D 5Y.
İnkılap: 9D 1y.
Din: 9D 1y.
İngilizce: 7D 3y.
Matematik: Boş bıraktım.
Fen: 6D 9y.

Deneme yayınevi: Ünlüler yayınları.

Milli Eğitim Bakanı çok zorlamayacakmış ve sadece 1.dönem konuları var bu bir fırsat tavsiyem programlı çalış her şeyini programla beni bu konulara etiketleyebilirsin.

Milli Eğitim Bakanı çok zorlamayacakmış ve sadece 1.dönem konuları var bu bir fırsat tavsiyem programlı çalış her şeyini programla beni bu konulara etiketleyebilirsin.

Reis, bir başka kaynak denemelere bakiyorum zorlayıcı ama MEB daha kolay geliyor bana örnek soruları falan.

Süreyi dert etme 37 gün var matematiği planlı bir şekilde 14 günde bitirebilirsin konuları biliyorum ve benim kardeşimde LGS öğrencisi ve bu konularda deneyimim var.

Reis, bir başka kaynak denemelere bakiyorum zorlayıcı ama MEB daha kolay geliyor bana örnek soruları falan.

Zaten kolay sen kendini kasıyorsun.

Hocam kişiden kişiye değişir. Ben çalışkan biri değilim ama hep 90 ortalama getirirdim. LGS'de 360 puan falan yapmıştım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı