LGS G300S durduk yere DPI değişiyor

EmreÇıtlak

Decapat
Merhaba. Ben bu fareyi 2.5 yıldır kullanıyorum bir sorun yoktu. CS:GO oynarken faremin rengi değişti ve DPI'si yükseldi. Logitech Gaming software e girdim az araştırırken oyun oynarken otomatik oyun algılamadan dahili bellek e geçiyormuş onu buldum sorunu bu yani. Ben PC'yi kapat aç yaptım yine aynı sorun. Programı sildim tekrarden yükledim yine aynı. Eski sürümünü denedim yine aynı sorun. Dahili belleğe geçmemesi için ne yapabilirim? Teşekkürler.

Dosya Ekleri

• sorun 1.png
    sorun 1.png
    157,1 KB · Görüntüleme: 109
  • sorun 2.png
    sorun 2.png
    176,4 KB · Görüntüleme: 99
Son düzenleyen: Moderatör:
bende de aynı sıkıntı var bilen yok

Bende de nadiren oluyordu bu sorun, elinde fazladan fare varsa onu tak programı silip yeniden kur sonra g300s i tekrar tak

KESİN ÇÖZÜM MÜ DOSTUM
Mousele alakalı bir şey degıl yani. Yeni mosue almayı düşünüyordum. Sıkıntı Driver'de?

Son düzenleme:
Ben böyle çözdüğümü hatırlıyorum.

Bu çözüm için 20 30 TL'lık mouse alacağım, Driver'i silip aldıgımı takacağım, Tkr Driver'ı yuleyıp geri G300S i takacağım değil mi var mı bir yanlışlık. İnşallah Düzelir Ne Yaptıysam Olmadı Yenı G300s Alıncada AYnı Sorunla Karşılaşcam Dıye Korkuyorum

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı