LGS için çok zor deneme önerisi

Dediğim gibi Mozaik'e sadece göz gezdirdim ama Nartest'den zor gözüküyordu. Nartest'in bir sürü deneme serisi var hangisi belirtir misiniz?

Bilfen'e de bu sene girdim ve zorluğu ortalamanın biraz üzerindeydi. Yine de tercih edilebilir. Nartest'in de hangi serisini önerdiğinizi belirtir misiniz? Denemelerinde bile serileri var.

Nartest'in hangi serisi? Hız ortalamanın altı zorlukta.

Benim zamanımda serisi yoktu vardıysa da ben bilmiyorum. Ama zaten serileri şu an varsa da üstünde yazıyordur ne kadar zor olduğu ile alakalı.

Denemesi var mı ki?
 
20 tane farklı yayından çözmek fena olmaz. Nartest, aydın gibi yayınlar da var.

Merhaba arkadaşlar, merak edenler olur diye yazıyorum.
Bu denemelerden alıp, bir de farklı yayınlar alıp neredeyse her gün deneme çözdüm.
Ve konu eksikliklerimi kapattım, sonuç olarak 300 puandan 400'e kadar çıktım.
Şu an baktım ki konu 1 ay önce açılmış, ne ara 1 ay geçti aklım almıyor.
Ama söylemek istediğim hiçbir şey imkansız değil, ve ne yalan söyleyeyim sene başından beri günde maksimum 30dk ders çalışmışımdır. Yani ben bile 100 puan arttırdıysam herkes yapar, önemli olan süreyi iyi kullanarak çalışmak. Ayrıca son 13 günde çok daha ağır çalışıyorum, aslında hedeflediğim 400 puandı, fakat niye 430 puan yapmayayım diye düşündüm.
Umarım 430'da yaparım, ama önemli değil. Kısacası umudunuzu kesmeyin, ve düzgün çalışın, fakat benim gibi tembellik yapın demiyorum ha :D. Ömrünüzde 1 kere giriyorsunuz bari düzgün çalışın, 450 üstü yapmak basit iyi bir çalışmayla.
 
Amacım robot gibi çok zor soru çözmek değil. Aşağı yukarı şu an LGS'ye girsem kaç alırım onu öğrenmek istiyorum. Kolay deneme çözüp 400 üstü de alırım fakat LGS'ye yakın deneme çözüp gerçek puanımı görmek sizce daha mantıklı değil mi? Zaten matematikte iyi olmadığım için kolay kaynak çözüyorum.

Kaç puan?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
410 civarı alacakken stres yapıp gittim birkaç doğru tutar diye matematikte yapamadığım her soruyu salladım. O sorular yüzünden 370. ama gittiğim okuldan memnunum, OBP ile girdim, OBP puanım 94.50.

Ah yahu ama olsun üniversite önemli zaten :D
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Geri
Yukarı