LGS için ders çalışma programı nasıl olmalı?

MertDülger

Centipat
Makaleler
2
Daha fazla  
8.sınıfım yani LGS'ye çalışacağım.

Matematikle aram kötü o yüzden 7 - 8 net yapmak istiyorum LGS'de.

İnkılap, ingilice, din çok çok iyiyim o yüzden Full çekmek istiyorum.

Fen ve türkçeden ise 17 18 net yapmak istiyorum.

Hocam günlük gördüğün derslere çalış sonra 2 3 test çöz bu LGS o kadar abartılacak bir şey değil her gün derslerine günlük çalış test çöz testte yanlış çıkmıyorsa o konu tamamdır.

Günlük olarak yapman gereken 3-5 şey var, bunları yapmadan uyuma. 20 soru paragraf ile başla, asama asama sayıyı arttır. 40 belki ağır gelir, 35’e gelince sal. Onun disinda matematikten de çözmeyi unutma. Yatmadan önce de 30 sayfa kitap oku. Aşama aşama soru sayılarını arttır. Ayrıca hedefini de yüksek tut, bu hedefle sınava mı çalışılır? Millet full çekeceğim diye hedef koyuyor 7 net diyorsun.

Hocam öncelikle 8-7 net hedeflemeyin ki senenin başında siniz öncelik sıralaması olarak matamatik - fen - Türkçe -din inkılap ingilizce olur

Dostum merhaba öncelikle kolay gelsin zor bir sene her şey lise diyen bazı kişiler var tabii ki her şey değil ama gayet önemli iyi lise: İyi dersler ama bütün derslere önem vermen gerek inşallah iyi bir liseye girersin.

Kardeşim şimdi eve gittin bir kaç saat kendi işlerini hallet. Daha sonra konu tekrarı yap. Test çöz ve kendini dene. Anlamadığın yerleri zaten günümüzün teknolojisi ile YouTube ' dan falan video izle konu anlatım falan. Konu tekrar - test - notlar(küçük notlar tut) Başarılı olursun bence.

1. gün: Sabah 5 de kalk, soğuk duş al, ardından bol proteinli bir kahvaltıdan sonra egzersiz yap, kitabı aç, 12 saat çalış. Uyu
2. gün: Sabah 5 de kalk, soğuk duş al, ardından bol proteinli bir kahvaltıdan sonra egzersiz yap, kitabı aç, 12 saat çalış ve uyu, ve bu rutini LGS'ye kadar tekrarla.
Bence bu tarz bir öneri istiyordun, yeterli oldu mu?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı