SiyahiBeyfendi
Hectopat
Evet, koskoca senenin başındayken şimdi sonundayız. Bu konuyu TAA senenin başındayken yazmıştım. O zamana göre notlarımda artış oldu düşüş oldu ama şu an en son ki notlarım 450-465 arası. Sizce son 3-4 günde ne yapılmalı ders çalışılmalıdır?
LGS'ye girmene sadece 3-4 gün kaldı, heyecanını tahmin edebiliyorum. Ben de LGS'ye gireceğim zaman, son günlerde her gün deneme çözmüştüm. Sen de istersen kendini çok yormadan, tempoyu çok artırmadan denemeler çözebilirsin. Bu, hem tekrar yapmanı hem de sınav ritmini korumanı sağlar.Evet, koskoca senenin başındayken şimdi sonundayız.Bu konuyu taa senenin başındayken yazmıştım. O zamana göre notlarımda artış oldu düşüş oldu ama şuan en son ki notlarım 450-465 arası. Sizce son 3-4 günde ne yapılmalı ders çalışılmalıdır ?
Forumda çok takılmıyorum zaten sosyal medya olarak sadece yt var oyun fln hiçbirşey yok@Zeixrion tabiiki çalışmalısınız. Sosyal medya uygulamalarınızı silmenizi forumda vs bile takılmamanızı öneririm. Dikkatı çok dağıtıyor.
Bugün yarın toplam 2 tane denemem daha var ondan sonra bişey yapmam diye düşünüyorum. Teşekkürler.LGS'ye girmene sadece 3-4 gün kaldı, heyecanını tahmin edebiliyorum. Ben de LGS'ye gireceğim zaman, son günlerde her gün deneme çözmüştüm. Sen de istersen kendini çok yormadan, tempoyu çok artırmadan denemeler çözebilirsin. Bu, hem tekrar yapmanı hem de sınav ritmini korumanı sağlar.
Sınavdan bir gün önce ben yarım gün kadar hafif ders çalışmıştım. Ama bu tamamen kişisel bir tercih. İstersen o günü tamamen dinlenmeye de ayırabilirsin. Zaten genellikle birçok kişi sınavdan bir gün önce çalışmıyor. Ben sadece içim rahat etsin diye biraz göz gezdirmiştim.
Şunu da unutmamalısın: Şu an girdiğin denemeler çoğu zaman LGS’den çok daha zor. Bu yüzden moralini bozma, kendini kasma. LGS’yi sıradan bir deneme gibi düşün. O güne kadar elinden geleni yaptıysan, artık sadece sakin kalmak ve kendine güvenmek kalıyorBaşarılar
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.