Kemdi kullandıklarım.
Okyanus Master, nar test power, dna, isem, netbil periyot, karekök.
Okyanus Master, nar test power, dna, isem, netbil periyot, karekök.
İyi yayın/kötü yayın yoktur bence
Kemdi kullandıklarım.
Okyanus Master, nar test Power, dna, isem, netbil periyot, karekök.
Hocam öyle evet ama sınavda çıkan tarzda sorular içeren kitaplar mantıken daha iyidir. Ben sırf kolay diye sınavda çıkmayacak sorular çözsem işime yaramayacak. Yeni nesiller önemli.Aslında her yayını çözmek lazım, iyi yayın/kötü yayın yoktur bence. Bir soruyu yapmak isteyen çöplükten çıkan soru bankasında ki soruyu da çözer...
Hocam bence hatalısınız bazı yayınlar LGS de çıkmış sbs de çıkmış iokbs de falan çıkmış soruları değiştirip kaynaklarına koyuyorlar hatta öğretmen de değil sıradan bir kişi sonra yayını alan artık anlıyor ne kadar farklı soru tarzlarına yer verilmediğini.
Aynen, kolay soru/BTS soru var.Hocam öyle evet ama sınavda çıkan tarzda sorular içeren kitaplar mantıken daha iyidir. Ben sırf kolay diye sınavda çıkmayacak sorular çözsem işime yaramayacak. Yeni nesiller önemli.
Soru çözmekte önemlidir ama en önemlisi o sınavı kazanacağının içinde olmasıdır. Hiç kimse yapamaz diye bir şey yoktur. İsteyen vardır istemeyen vardır eğer inanırsan ve bunun için çabalarsan her türlü yaparsın kaynak olarak Okyanus kullanabilirsin.Şöyle, kolay yayın/zor yayın vardır, kötü yayın yoktur kesinlikle!
Bir tanıdığım var(kendisi çoban) sadece okulun verdiği 2 test ile LGS'de güzel lise tutturmuştu. Yayın önemsiz, çalışmak gerek çalışmak...
Aynen, kolay soru/BTS soru var.
2021 LGS kitap tavsiyelerinizi bekliyorum. Para önemli değil. Sadece kaliteli olsun yeter.
Tonguç'ta çok resim var, dikkat dağıtıyor.Gama, data, Tonguç (ama her yayını değil), Master, Nar Test, Sınav, Probil, Pruva Akademi.
Çoğunu kullanıyorum çok memnunum.
5 sene oldu.Teog ne ara kalktı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.