LGS için nereden başlanmalı?

Hız yayınlarını hiç beğenmiyorum ben alacaksan sadece sayısalını al.

Din kültürü kitabını almıştım zamanında video çözümlerinin yarısı yok diğer yarısıda doğru düzgün değil müşteri hizmetlerine mesaj attım o zaman almayın filan dediler bir daha da zorunlu olmadıkça tercih etmedim. Soruları da kalitesi de berbat bence.

Hocam öneri yapabilirsin o zaman, mesela Nitelik güzel.

Hız yayınlarını hiç beğenmiyorum ben alacaksan sadece sayısalını al.

Din kültürü kitabını almıştım zamanında video çözümlerinin yarısı yok diğer yarısıda doğru düzgün değil müşteri hizmetlerine mesaj attım o zaman almayın filan dediler bir daha da zorunlu olmadıkça tercih etmedim. Soruları da kalitesi de berbat bence.
Başlangıç için seviyesi kolay diye hatırlıyorum başka hatırlayamadım sonuç yayınları vardı sanırım birde. Bende sadece matematik ve fenini çözmüştüm zaten. Uzun zaman geçti hatırlayamıyorum tam.

Hocam öneri yapabilirsin o zaman, mesela Nitelik güzel.
Nitelik zor gelir.

Ya hocam çocuk 420 alsam yeter diyor sen okul açıl öyle başla diyorsun. 420 LGS için iğrenç bir puan hala okulun açılmasını mı bekleyecek erteleme hastalığı diye ben buna derim işte.

Şimdi niye başlamasın kötü mü olur sence?
Evet kötü olur. Tatildeyiz daha. Gerek yok bu kadar çalışmasına. 420 okul açılınca dümdüz konu dinleyip az çok soru çözülerek yapılacak iş. Okul başlayınca halleder.

Ya hocam çocuk 420 alsam yeter diyor sen okul açıl öyle başla diyorsun. 420 LGS için iğrenç bir puan hala okulun açılmasını mı bekleyecek erteleme hastalığı diye ben buna derim işte.

Hocam daha 8.sıfına geçmemiş. Kendisi tek başına 8.sınıf konularını öğrenmeye çalışırsa okul açılınca anlayamaz. Kitap okuması yeterli. Türkçenin yarısını yapar

Başlangıç için seviyesi kolay diye hatırlıyorum başka hatırlayamadım sonuç yayınları vardı sanırım birde. Bende sadece matematik ve fenini çözmüştüm zaten. Uzun zaman geçti hatırlayamıyorum tam.

Nitelik zor gelir.
Sonuç yayınlarını ilk defa duyuyorum hiç iyi bir yayın değil sanırsam. LGS ye inanılmaz hakim biriyim öyle sonuç, tonguç, ferhat vs. bu zamanlarda popüler olmayan yayınları aldırmayalım hocam.

Fenomen, Okyanus filan önerebilirim.

Hangi mesleği istiyorsun?
Ona göre lise hedefini belirlemen lazım.
Öğretmenlik istiyorum.

Hocam şimdi başlayarak zaten en önemli kararı vermişsiniz, puanın çok daha üstüne çıkabileceğinize inanıyorum. Sene sonunda puanını ve sene boyunca yaptıklarını paylaşırsan bende 9. Sınıf konusunda destek olabilirim.
Kapasitene bağlı alacağın puan. Ufak ufak soru çözmeye şimdi de başlayabilirsin kış aylarında da başlayabilirsin. Ben şahsen Kasım-Aralık gibi başlayıp hatri sayılır bi' puan almıştım.
Hayır. Gerek yok. Daha okul açılmadı.
Hocalarım ne zaman başlamalıyım? Şimdi mi okul açıldığı zaman mı?

Bence şimdi baslamasi kötü olur. Kendim ve çevremden örnek vereyim buna. Ben Kasım Aralık gibi doğru düzgün çalışmaya başlayarak 494.2 puan yaptım, bir arkadaşım benden daha önce çalışmaya başlayıp sıkılıp bıraktı ve düşük bir puan yaptı.(Puan hatırlamıyorum ama 1-2 civarı yüzdeliği vardı) Ayrıca söz konusu kişi çok çalışkan ve istekli biriydi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı