LGS için nereden başlanmalı?

Evet kötü olur. Tatildeyiz daha. Gerek yok bu kadar çalışmasına. 420 okul açılınca dümdüz konu dinleyip az çok soru çözülerek yapılacak iş. Okul başlayınca halleder.
LGS den kaç aldınız acaba? Ve eliniz kırık olmasaydı sizce kaç alırdınız?
Hocam daha 8.sıfına geçmemiş. Kendisi tek başına 8.sınıf konularını öğrenmeye çalışırsa okul açılınca anlayamaz. Kitap okuması yeterli. Türkçenin yarısını yapar
Bir arkadaşım var tüm konuları okul açılmadan ders alarak öğrendi LGS de 497 puan aldı sonrasında. Niye anlayamazmış acaba bence çok daha iyi anlar öyle.

Sonuç yayınlarını ilk defa duyuyorum hiç iyi bir yayın değil sanırsam. LGS'ye inanılmaz hakim biriyim öyle sonuç, tonguç, ferhat vs. bu zamanlarda popüler olmayan yayınları aldırmayalım hocam.

Fenomen, Okyanus filan önerebilirim.

Nitelik hakkında düşüncen nedir?
Fenomen de güzel.

Bence şimdi baslamasi kötü olur. Kendim ve çevremden örnek vereyim buna. Ben Kasım Aralık gibi doğru düzgün çalışmaya başlayarak 494.2 puan yaptım, bir arkadaşım benden daha önce çalışmaya başlayıp sıkılıp bıraktı ve düşük bir puan yaptı.(Puan hatırlamıyorum ama 1-2 civarı yüzdeliği vardı) Ayrıca söz konusu kişi çok çalışkan ve istekli biriydi.
Ailem şimdiden başlamamı söylüyor.

Bence şimdi baslamasi kötü olur. Kendim ve çevremden örnek vereyim buna. Ben Kasım Aralık gibi doğru düzgün çalışmaya başlayarak 494.2 puan yaptım, bir arkadaşım benden daha önce çalışmaya başlayıp sıkılıp bıraktı ve düşük bir puan yaptı.(Puan hatırlamıyorum ama 1-2 civarı yüzdeliği vardı) Ayrıca söz konusu kişi çok çalışkan ve istekli biriydi.
Senle o bir mi sence? daha yeni nesil soru olmayan LGS 2024 matematik korkuyorum diyor.

Sonuç yayınlarını ilk defa duyuyorum hiç iyi bir yayın değil sanırsam. LGS ye inanılmaz hakim biriyim öyle sonuç, tonguç, ferhat vs. bu zamanlarda popüler olmayan yayınları aldırmayalım hocam.

Fenomen, Okyanus filan önerebilirim.
Ya hocam ilk defa duyduğunuz şeylere neden böylesiniz bilmiyorum da az önce de şu kuzenlerimin soruları çözmesi hakkındaki mesajımda da buna benzer bir tepki verdiniz hep bir önyargı. Sonuç yayınlarını bilen bilir. En kolay yayınlardandır, hem bilmiyorum diyorsunuz hem kötü diyorsunuz. Bende fenomeni ilk defa duyuyorum mesela hadi bakalım. Bende lgs'ye hakimim belli bir deneyimim var kaç tane deneme kitap bitirdim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı