LGS için nereden başlanmalı?

Bir arkadaşım var tüm konuları okul açılmadan ders alarak öğrendi LGS de 497 puan aldı sonrasında. Niye anlayamazmış acaba bence çok daha iyi anlar öyle.
Hocam bende erkenden başladım ve okul açılınca hocaların anlattığı hiç bir şeyi anlanadım. Kendim kitaplardan bakarak çalıştım. Onun yüzünden 452 aldım. Keşke başlamasaymışım dedim

Fende özellikle karışımları çalışsam dahi yapamıyorum, Matematikte ise çemberler.
Kapatmaya çalış elinden geldiğince

Sinan kuzucu yayınlarını öneririm Lgs ile birebir. Onları çözerse 450 rahat alır
Başlangıçta çözülmez ama sonradan kesin çözülmeli hocam aynen.

Fende özellikle karışımları çalışsam dahi yapamıyorum, Matematikte ise çemberler.
Karışımdan kastınız? Çok ileride konu değil mi ? Başlangıçta genetik vs. vardı en son.

Okul açılınca. Şimdi kitap oku. Ama eğer 7.sınıftan eksiğin varsa bu tatilde KAPAT. Yoksa 320 zor alırsın
Fakat eksiği yoksa da soru çözmeli bence. Eğer eksiği varsa da kapatması harika olur
Ya hocam ilk defa duyduğunuz şeylere neden böylesiniz bilmiyorum da az önce de şu kuzenlerimin soruları çözmesi hakkındaki mesajımda da buna benzer bir tepki verdiniz hep bir önyargı. Sonuç yayınlarını bilen bilir. En kolay yayınlardandır, hem bilmiyorum diyorsunuz hem kötü diyorsunuz. Bende fenomeni ilk defa duyuyorum mesela hadi bakalım. Bende lgs'ye hakimim belli bir deneyimim var kaç tane deneme kitap bitirdim.
Kusura bakmayın lütfen ön yargılıyımdır biraz. Fakat okulumdan birinci çıktı bu sene ve hiç görmediğim sonuç yayınlarını eğer LGS ye yıllar önce girdiyseniz o zamanın ünlü olan kitaplarıyla şimdi ki bir değil sorular çok değişti. O da güzel olabilir belki fakat en çok LGS benzeri soru çıkaran yayınlar dediklerim diye biliyorum kesinlikle reklam değil bu arada kendi bilgim.
Başlangıçta çözülmez ama sonradan kesin çözülmeli hocam aynen.

Karışımdan kastınız? Çok ileride konu değil mi ? Başlangıçta genetik vs. vardı en son.
Aynen öyle Sinan Kuzucu - MEB Böyle Sorar gerçekten mükemmel LGS gibi aynı.
Saf madde ve karışımlar onları hiç yapamıyorumi.
Yapamayacak ne var ki? Çok basit siz çok büyütmüşsünüz çok az bir temeliniz olsa yeter

Karışımların ve Saf Maddenin ne olduğunu bilmeniz yeterli bence LGS için çok fazla alakası yok 8 le onun
zaten.

İnternetten bir konu anlatımı bulun üzerine de internetten 20-25 soru çözün yeterli olacaktır bence.

Senle o bir mi sence? daha yeni nesil soru olmayan LGS 2024 matematik korkuyorum diyor.
Bak kendimden örnek verirken arkadaşla kendimi kıyaslamayorum. Erken başlayıp sıkılması çok daha kötü olur onun için. Çok fazla kişi tanıdım 490-500 aralığında yapan. Ve yazın çalışan insanlar da genel olarak hayatı boyunca çok çalışkan olan, genel olarak aile baskısı, özel ders vb şeylere katılan kişiler. Ciddi anlamda çalışkan insanlar yani. Bu arkadaşımız bu derece endişelendiğine göre sanıyorum ki bu tarz bir insan değil. Bu tempoya alışık olmayan bir insan sıkılıp bırakması çok kolay bir şey, eğer asla sıkılmam demiyorsa arkadaş şimdi başlamasın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı