Stresim az var. Deneme sınavlarına girdikçe daha da azalıyor. Ama önemli bir sınav hedefi yüksek insanlar için, elbette stres normal 9 aydır çalışıyoruz sonuçta değil mi? 
Ona heyecan diyoruz hocam. Fazla stres çok kötü oluyor.Stresim az var. Deneme sınavlarına girdikçe daha da azalıyor. Ama önemli bir sınav hedefi yüksek insanlar için, elbette stres normal 9 aydır çalışıyoruz sonuçta değil mi?![]()
Çalıştıysanız stres olmazsınız. Ben de geçen sene giren tayfadanım.
Ben geçen sene girdim LGS'ye, matematik dışındaki dersler bize gösterilen deneme sınavları kadar zor değil ama matematik aşırı zor. Bayağı zor.
Bayağı zor.
Sakin olun öncelikle. Stres yerinde olmazsa zarara yol açar. Sınav dünyanın sonu değil. Asıl olayı üniversite sınavı belirliyor.Çalışıyorum her gün deneme çözüyorum günde 90-115 arası çözüyorum ama yine de stresliyim ve hayacan yapıyorum.
Hiç veya çok stres başarısızlıkla sonuçlanıyor genellikle. Az stres en iyisi.Sakin olun öncelikle. Stres yerinde olmazsa zarara yol açar. Sınav dünyanın sonu değil. Asıl olayı üniversite sınavı belirliyor.
Hocam moral bozmayın şimdi. Şahsen geçen senenin örnek sorularını LGS’den daha zor olduğunu düşünüyorum.Ben geçen sene girdim LGS'ye, matematik dışındaki dersler bize gösterilen deneme sınavları kadar zor değil ama matematik aşırı zor. Baya zor.
Baya zor.
Ben LGS'ye girerken örnek sorulara bakmamıştım o yüzden bilmiyorum.Hocam moral bozmayın şimdi. Şahsen geçen senenin örnek sorularını LGS’den daha zor olduğunu düşünüyorum.
Keşke baksaydınız. Son 1 ay 1000 civarı soru yayınlanmıştı. Bu sene yayınlandı mı bilmiyorum ama çalışmama çok faydası olmuştu.Ben LGS'ye girerken örnek sorulara bakmamıştım o yüzden bilmiyorum.
Ben LGS'ye girerken örnek sorulara bakmamıştım o yüzden bilmiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.