LGS matematik nasıl yapılır?

Hocam konuyu dün gördüm oraya bakarsan yazışmaları görebilirsin.

Hocam konuyu dün gördüm oraya bakarsan yazışmaları görebilirsin.

Okudum hocam her gün paragraf çözüyorum ama dün çok sesiydi odaklanamadım şimdi yanlışlarımı çözümünü izleyip anlayım sonra kinu tekrarı yapayım
Hedefim
Türkçe 18 doğru.
İnkılap full.
Din full.
İngilizce full.
Matematik 16-17
Fen 17-18 olur mu bilmiyorum böyle yapsam çok iyi olur.

@Ağabey38

Şimdi 20 paragraf 20 matematik 10 ingilizce matematiği her gün çözeyimmi yoksa onun yerine onu çıkartıp başka ders ekleyimmi.

Sayılsalcılar senin yaparken anan ağladığı ama güzel maaş aldığın işlerde sayısalcılar beyin gücü ile senin ile aynı maaşı alıyorlar.

Reis güzel bir Türkçe ile yazarsan anlayacağım yazdıklarından bir gram bir şey anlamadım.

Hocam bir de ramazan geliyor halsiz yorgun oluyoruz 2 gün sonra ramazan iftardan sonra bir ağırlık oluyor soru sayısı ne olmalı ramazanda sence?

Hocam bir de ramazan geliyor halsiz yorgun oluyoruz 2 gün sonra ramazan iftardan sonra bir ağırlık oluyor soru sayısı ne olmalı ramazanda sence?
Ramazanda soru sayısında zalma olabilir günlük 50/60 soru olabilir

Ramazanda soru sayısında zalma olabilir günlük 50/60 soru olabilir.

Hmm hocam bir şey soracağım bunu siz bilemezsiniz biliyorum ama sizce ben 50/60 soru çözerek konu tekrarı konu anlatımı ile 15 Hazirana kadar iyi ve LGS de 440 üstü falan yapar mıyım öyle bir potansiyel var mı bende siz çok kalbi temiz birine benziyorsunuz.

50/60 soru ve diğer dediğim şekillere deneme puanlarim yükselir mi?

@Ağabey38

Hocam şimdiden bir şey demek zor şu an ama unutma ramazandan sonra seni bayağı zorlayacağım ona göre hazırlan.

Ramazandan dolayı düşük dedim ramazandan sonra günlük 160 sorulara çıkacaksın.

Reis kaç soru çözüyorsun tam bakamadım ama bu zamana gelmişken 200+ çözmen lazım bu netleri istiyorsan çok zor değil sürekli video izleme orta-zor kaynakları anlaya anlaya çöz netlerin artar baya çalışman lazım basss.

200 şuan için arkadaşa fazla hocam kafası kaldırmaz ramazandan sonra dediğin ramakları mecbur çözmesi gerekecek

Zamanında bende yaşıyordum böyle şeyleri kitap oku ciddi anlamda çalışmaya devam et halledersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…