crexy.ee
Decipat
Hocam birde ilk denemede matematiğe baktımda hangi konular var diye hafiften 1 dönem ağırlıklı 2 döneme diğer denemer ile geçiyor.Tamamdır hocam çarşamba sandım bugün soru çözebilirsin
Hocam iyi akşamlar bugün 43 soru çözdüm 20 paragraf 23 matematik paragraf tek sıkıntım bazen dikkatim dağılır ondan yanlış yapıyorum oda kendimden kaynaklanıyor ara sıra oluyor Matematik'te bugün biraz daha istekli oldum soruları kendim yapımca doğru gidince sanki daha çok verim almış gibi hissettim ama yanlışım çok çıktı 23 sorudan 13 sorusu karekök 6 doğru 7 yanlış 4 soruyu uğraştım ama yanlış çıktı diğer 3 tanesini boş olasılıktan çözdüm 10 soru 6 doğru 4 yanlış onlardada 2 tanesini uğraştım 2 tanesini diğer konu gibi anlamadım toplam 12 doğru 11 yanlış var 23 sorudan çözümlerini izledim anladım soruların mantıklarını bazılarını o anki durumdan aklım karıştı biraz daha düşünsem yapacaktım ama dikkatsizlik oluyor matematikte ama düzelecek oda yakında çözümlerini izleyerek anladım anlamadığım birkaç tane kaldı onları da yarın tekrar edeceğim bugün de okulda işlediğimiz matematik kısmını defterden okudum ve partikül'den yarınki deneme için 25 dakikalık karekök tüm soru tipleri izledim görüşlerinizi bekliyorum hocam şimdiden teşekkürler.
@Ağabey38
Umarım hocam zamanla artar.50 yapabilirsen daha iyi olur.
Son düzenleme: