LGS matematik nasıl yapılır?

2024 lgs nin matematiği kolay değildi çeldiriciydi buny bil ikincisi matematik çok düşük ve ingilizce neden düşük ?

2024 lgs nin matematiği kolay değildi çeldiriciydi buny bil ikincisi matematik çok düşük ve ingilizce neden düşük ?
İngilizceyi anlayamıyorum pek bi değişik geliyor sorular.

Ben ne yapacağım ya lgs matematikte 2024 de 3-4 kolay soru vardıda bilmiyorum moralim bozdu bu durum.

Birde çoğu ders e okula girildi takdir alırmıyım bilmiyorum bu durum beni çok üzdü hocam @Ağabey38

hocam bugün tek deneme çözdüm yarın falan ne yapayım yarın çözmeyip lgs çıkmış sorular örnek video izlemeyi planlıyorum @Ağabey38

Son düzenleme:
Lgs 2024 yarın sabah çöz sonuçları bana ta bakalım birlikte.

Sıcak çok bunaltıyor hocam çözmeye çalışcam.

ben ondada zorlanırım
LGS 2024'ün matematiği en kolay matematikti.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu video doğrumu@Ağabey38

@Ağabey38

Son düzenleme:

Bende LGS öğrencisiyim kalan 6 gün çalışmaya daha yeni başlayacağım çok eksiğim var umarım başarırız kanka matematiği bende yapamıyorum.

Bende LGS öğrencisiyim kalan 6 gün çalışmaya daha yeni başlayacağım çok eksiğim var umarım başarırız kanka matematiği bende yapamıyorum.
Ben yapıyorum yinede denemeler zorluyor.

2024 LGS
Türkçe 13 D 4 Y 3 B
İnkilap 7D 2Y 1B
D'i̇n 9D 1Y
İngilizce 7D 2Y 1B
MATEMATİK 9D 1Y 10B
FEN 14D 6Y

Puan 367 tam çıkmamış kusura bakmayın.

@Ağabey38

Attım hocam sabah ama bakmadınız yarın ne yapayım @Ağabey38

@551848

Birşey deyinde sabah ona göre kalkıyorum @Ağabey38

Son düzenleme:

Umudunuzu kırmak istemem ama bu sonuçlar gerçekten çok kötü matematikte, fende, Türkçede hangi soruları yapamadınız.

Umudunuzu kırmak istemem ama bu sonuçlar gerçekten çok kötü matematikte, fende, Türkçede hangi soruları yapamadınız.
Hocam birşey söyleyeceğim çözdüğüm denemelerden çok farklı ben o lgs 2024 400 üstü alırdım ama sorular çok çeldiricidi türkçede uzun grafik soruları kafamı çok karıştırdı.

@551848 @551848

Uzun grafik soruları Türkçenin en kolay sorularıydı biraz daha dikkat ederek çözseydiniz doğru yapardınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…