LGS matematik nasıl yapılır?

şuan başlıycağım 2 dakika sonra denemeyi çözmeye hocam ama ben 1,2 bırakmam gerekiyorsa ben çoğunlukla bilgisiyar oynarım çünkü çok sıkılıyorum evde.

Yaptım hocam denemeyi sabah 9.20 de kalktım 9.30 da başladım moladada kahvaltıyı yaptım ancak bu sıcaklar çok bunaltıyor gerçekten ve çözmekte zorlanıyorum birkaç sorum var sizlere.
1.bir kelimeyi atladık dikkat etmedim diye sorum gitti yanlış o kelimeye dikkat etmedim diye yanlış yaptım.
2.sorular çok çeldirici ve çok zaman istiyor sayısal alan özellikle matematik.
3.matematik artık çok fazla zorluyor denemelerde yapmakta çok zorluk çekiyorum.
4. 2024 LGS gibi kolay sorular olur mu matematikte.
5. LGS'de matematikten yaptıklarımı yaparım yapamadığım geri kalanları boş mu bırakayım 10 doğru yapsam yeter.
6. LGS bu sene 970 bin kişi falan katılacakmış katılım bu sene biraz daha az diyorlar sınav zorluğu nasıl olur yapabilir miyim o an umarım stres yapmam sayısal alan beni çok üzüyor.
7.İngilizce beni çok kafamı karıştırıyor ne yapmam lazım, sorular tek tek cevaplarsanız çok makbule geçer.
Sonuç;
Türkçe 16 D 2 y 2 b
İnkilap 7 doğru 1 yanlış 2 boş.
Din 9 doğru 1 boş.
İngilizce 4 doğru 2 yanlış 2 boş.
Matematik 7 doğru 13 boş.
Fen 12 doğru 5 yanlış 3 boş.

Eki Görüntüle 2508817

Eki Görüntüle 2508817

@Ağabey38
2024 lgs nin matematiği kolay değildi çeldiriciydi buny bil ikincisi matematik çok düşük ve ingilizce neden düşük ?

2024 lgs nin matematiği kolay değildi çeldiriciydi buny bil ikincisi matematik çok düşük ve ingilizce neden düşük ?
İngilizceyi anlayamıyorum pek bi değişik geliyor sorular.

Ben ne yapacağım ya lgs matematikte 2024 de 3-4 kolay soru vardıda bilmiyorum moralim bozdu bu durum.

Birde çoğu ders e okula girildi takdir alırmıyım bilmiyorum bu durum beni çok üzdü hocam @Ağabey38

hocam bugün tek deneme çözdüm yarın falan ne yapayım yarın çözmeyip lgs çıkmış sorular örnek video izlemeyi planlıyorum @Ağabey38

Son düzenleme:
İngilizceyi anlayamıyorum pek bi değişik geliyor sorular.

Ben ne yapacağım ya lgs matematikte 2024 de 3-4 kolay soru vardıda bilmiyorum moralim bozdu bu durum.

Birde çoğu ders e okula girildi takdir alırmıyım bilmiyorum bu durum beni çok üzdü hocam @Ağabey38

hocam bugün tek deneme çözdüm yarın falan ne yapayım yarın çözmeyip lgs çıkmış sorular örnek video izlemeyi planlıyorum @Ağabey38
Lgs 2024 yarın sabah çöz sonuçları bana ta bakalım birlikte.

Sıcak çok bunaltıyor hocam çözmeye çalışcam.

ben ondada zorlanırım :(
LGS 2024'ün matematiği en kolay matematikti.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu video doğrumu@Ağabey38

@Ağabey38

Son düzenleme:
sıcak çok bunaltıyor hocam çözmeye çalışacağım.

Ben onda da zorlanırım :(

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu video doğru mu@Ağabey38

@Ağabey38

Bende LGS öğrencisiyim kalan 6 gün çalışmaya daha yeni başlayacağım çok eksiğim var umarım başarırız kanka matematiği bende yapamıyorum.

Bende LGS öğrencisiyim kalan 6 gün çalışmaya daha yeni başlayacağım çok eksiğim var umarım başarırız kanka matematiği bende yapamıyorum.
Ben yapıyorum yinede denemeler zorluyor.

2024 LGS
Türkçe 13 D 4 Y 3 B
İnkilap 7D 2Y 1B
D'i̇n 9D 1Y
İngilizce 7D 2Y 1B
MATEMATİK 9D 1Y 10B
FEN 14D 6Y

1749632736138.png

Puan 367 tam çıkmamış kusura bakmayın.

@Ağabey38

Attım hocam sabah ama bakmadınız yarın ne yapayım @Ağabey38

@551848

Birşey deyinde sabah ona göre kalkıyorum @Ağabey38

Son düzenleme:
Ben yapıyorum yine de denemeler zorluyor.

2024 LGS.
Türkçe 13 D 4 y 3 b
İnkilap 7D 2y 1B.
D'i̇n 9D 1y.
İngilizce 7D 2y 1B.
Matematik 9D 1y 10b.
Fen 14D 6Y.

Eki Görüntüle 2509574

Puan 367 tam çıkmamış kusura bakmayın.

@Ağabey38

Attım hocam sabah ama bakmadınız yarın ne yapayım @Ağabey38

@551848

Bir şey deyinde sabah ona göre kalkıyorum @Ağabey38

Umudunuzu kırmak istemem ama bu sonuçlar gerçekten çok kötü matematikte, fende, Türkçede hangi soruları yapamadınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı