LGS nasıl geçti?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Türkçe ve matematik harici zorlanmadım. Easy test easy life gibi gibi.

Kanka 14 matematik gayet iyi bu arada. %5-4 civarına kadar gidersin.

Dostum bu sınav sandığınız kadar önemli bir sınav değil. Üzülmene değecek bir sınav değil. İnsanın içinde okumak olduğu sürece her yerde okur her yerde başarılı olur. Takma kafana bu kadar. Rahatla artık sınav bitti, yoruldunuz bu sene. Dinlen, oyununu oyna. Olan oldu daha değiştiremeyeceğin bir şey için üzülmenin manası yok.
Ayrıca öyle "Sınav çok iyiydi kesin 500 alıcam" kafasındaki insanları takma. Geçen sene 470, 450 alacağım diyen arkadaşlarımın çoğu 400 ü geçemedi.

TEOG'da 430 küsür alıp %7 dilime girmiştim ve bir halt olmamıştı. Dandik bir yatılı Fen Lisesi'ne gittim beğenmeyince buradaki Anadolu'ya geldim ve çok memnunum. Umarım siz istediğiniz yere gidersiniz.
Ben de 433 ile %15'e girdim yanlış hatırlamıyorsam ve benim sonucum da aynı.
Benim kardeşim de aksine sözelin kolay matematiğin zor olduğunu söyledi. Ben tabi 11. sınıf olarak bunu mu yapamadın dememek için kendimi tutuyorum tabi. Moralini bozmak istemem
Benim kardeşim de aksine sözelin kolay matematiğin zor olduğunu söyledi. Ben tabi 11. sınıf olarak bunu mu yapamadın dememek için kendimi tutuyorum tabi. Moralini bozmak istemem

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
matematik tam olarak böyle geçti desem? 9-10 doğru 2 yanlış 8-9 boş... Matematik dışında iyi geçti üstüne normalde girdiğim denemelerde Fen ve Sözel yanlış toplamı 2 bilemedin 3, matematik 2 yanlış veya 1 yanlış 1 boş olurdu. Hesapladım 410-430 arası bir şey alıyorum. Tek diyeceğim şey çocukların hayatlarını yaşaması gereken zamanda onları ders çalışmaya zorlayıp stres yüzünden sağlık sorunları yaşatanların Allah belasını versin. Gerçi hayatta hiçbir işimize yaramayacak bilgiler işliyoruz o da ayrı bir saçmalık ama neyse.

400 civarı alıyorum bence ziya selçuğa kanmamalıyız örnek sorulara benzer çıkar diye inanandık çözdük mal gibi kaldık sayısal da başım döndü ellerim titredi çözerkene.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…