LGS nasıl geçti?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bütün moralim yerlerde matematikten 6 ay kurs aldım 15 sorudan 5 doğru çıktı sinirlerim bozuldu herkes 390-470 arası almış okulda,bayağı moralim bozuldu (305) Cidden emeklerim çöpe gitti çok kötü bir his

Aynı acıyı ben de çekiyorum.
 
Aga ya sonunda benle aynı acıyı çeken biri biz mi kötüyüz ya. Düzenli 3 saat çalıştım hergün Etrafımdakiler go to meslek lisesi diye benimle alay ediyor :(

Ben puanım yüksek gelsin de şöyle iyi bir meslek lisesinde eğitim göriyim diye çalışıyordum. Meslek lisesini kötüleyenlere bakma sen. : )
 
Bakan örnek sorular dedi o kadar çok yayınladı ve çoğumuz çözdük. Test kitaplarım boş kaldı onları çözeceğim diye. Eba TV'de yayın var dediler gittim izledim. Deneme yaptılar hepsine girdik. Sonuç ne mi? Örnek sorular ile ilgili olmayan çok zor matematik soruları. Hayır anlamıyorum sözel kolay yapıp sayısal zor yapınca sınav dengeliydi mi dememizi bekliyorlar? Ayıp ettiler. (Çalışmamışsın ağlıyorsun demeyin 2 yanlışım var.) Sıkmayalım canımızı. Lol kadar dengesiz bir sınavdı. Üni sınavında kartlar yeniden dağıtılacak. Çalışmaya devam.
[/QUOTE]
 
Bakan örnek sorular dedi o kadar çok yayınladı ve çoğumuz çözdük. Test kitaplarım boş kaldı onları çözeceğim diye. EBA TV'de yayın var dediler gittim izledim. Deneme yaptılar hepsine girdik. Sonuç ne mi? Örnek sorular ile ilgili olmayan çok zor matematik soruları. Hayır anlamıyorum sözel kolay yapıp sayısal zor yapınca sınav dengeliydi mi dememizi bekliyorlar? Ayıp ettiler. (Çalışmamışsın ağlıyorsun demeyin 2 yanlışım var.) Sıkmayalım canımızı. LoL kadar dengesiz bir sınavdı. Üni sınavında kartlar yeniden dağıtılacak. Çalışmaya devam.

[/QUOTE]
Puanın kaç?
460 beklerken kaç puan aldım bir bilsem. Seninlen aynı durumdayım. Bütün hayallerim suya düştü.
399 7.94
 
.
Puanın kaç?

399 7.94
[/QUOTE]
 

Dosya Ekleri

  • sımav.PNG
    sımav.PNG
    18,6 KB · Görüntüleme: 100
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı