Hocam zaman çok önemli. Matematik'te sorun yaşıyorsanız sorulara fazla takılmamaya çalışın. Fen'iniz iyiymiş, isterseniz matematiğe yeterince zaman ayırabilmek amacıyla Fen'den başlayıp, fen'inizi garantiye alıp matematiğe uğraşabilirsiniz. Yapamayacağınızı düşündüğünüz bir soruyu geçip, diğer sorulara gereken vakti ayırmanız verebileceğim en iyi tavsiye olabilir. Bir soruya takılı kalmadığınız sürece başarabileceğinizi düşünüyorum.

ayrıca bir denemede matematikte sorun yaşamış olmanız gerçekten o derste kötü olduğunuz anlamına gelmez. Bu yüzden sınava ön yargılı bir şekilde değil, yapabileceğinize dair inancınızla girmeniz gerekiyor. Hem benim matematiğim de iyi değildi, diğer derslerden çok yanlışımın çıkmaması sayesinde kendimi kurtardım. Hatta şimdi kafanızda bir derste kötü olmanın çok da önemli olmadığını görmeniz açısından kendi LGS sonuçlarımı paylaşacağım: Matematik: 13 doğru 4 yanlış 3 boş (11, 5 net gibi bir şey yapıyor bu da). Türkçe: 19 doğru 1 yanlış (18, 5 net) kalanı da Full olarak tamamlayınca 448 puan alabildim. Senin deneme sonuçların da gayet iyi, eğer stres olmam diyorsan yarın matematik ve İngilizce ile ilgili ufak bir konu tekrarı yaparak (ilk konuları daha rahat hatırlaman amacıyla) hedeflediğin puanı alabileceğine inanıyorum dostum.

hepinize tekrar başarılar diliyorum, gözlerinizden öpüyorum.