LGS öğrencisiyim hangi taktiklere programları uygulamalıyım?

Çok saçma ve sıkıcı geliyor ama tavsiyen için teşekürler
Az çok ne hissettiğini düşünebiliyorum. Maalesef ülkemizde başarı sınav notlarına ve puanlara bağlı. Aile baskısıda çalışmanı etkileyebilir. Eğer Tonguç izlemem diyor isen tonlarca kanal var hocam 🙂

Teşekkürler çok kitap okumam matematiğin üzerine düşerim akşam akşam sizi yordum kusura bakmayın dostlar.
Yormadınız hocam iyi akşamlar.

Az çok ne hissettiğini düşünebiliyorum. Maalesef ülkemizde başarı sınav notlarına ve puanlara bağlı. Aile baskısıda çalışmanı etkileyebilir. Eğer Tonguç izlemem diyor isen tonlarca kanal var hocam 🙂
Güzel tek kanal bulabildim hocam malesef ders like adlı bir kanal başkası yalan keşke bir sürü güzel kanal olsa.

Yormadınız hocam iyi akşamlar.
Yormadığıma sevindim :)

Kankacım sadece matematik çöz diğer Türkçe falan filimsiler çatı falan bak biraz Türkçe günlük 100 soru bile yeter ben öyle yaptım.

Hocam bende LGS için çalışıyorum. Hangi dersiniz kötüyse ona ağırlık verin. Günde çok soru değilde yeni nesil çözmeye çalışın. Örnek olarak günde 200 kazanım matematik sorusu çözersin veya günde 50 soru yeni nesil matematik sorusu çözersin. 50 soru yeni nesil çözmek sana daha çok kazandırır. Ben hem çalışıyorum hem oyun oynuyorum yani iyi çalışırsanız oyun oynamanızda sıkıntı yok. Birde okulda deneme olmuyorsanız evde mutlaka deneme kitapçığı satın alıp çöz. Biz okulda haftada bir deneme oluyoruz

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı