LGS öncesi ve sonrası ne yapılmalıdır?

Keşke öyle olsaydı. Bize de özgürsün bundan sonra kafan rahat diye ama liseye geçince anlıyor insan.

Vallahi hocam bende sinava gireceğim yarin :D hani derler ya son gun ders calisma diye ben son 6 aydir calismadim garantiye aldim kendimi 🤣
 
Bir gün önce: Oyun oyna.
Sınav sonrası: Oyun oyna, bir ay sonra 9. sınıf konularına biraz bak ve paragraf problem çözmeye başla.

Sınavdan sonra artık özgürsün :)
5 kiside bu profil fotosundan gordum hocam bir ozelligi mi var bu fotonun :D
 
LGS'den 1 gün önce LGS sabahı ve LGS sonrası neler yapılmalıdır?
Diğer arkadaşların yazdığını görmedim ama sana çok önemli bir şeyden bahsedeceğim, huzur. Son 1 senede eminim inanılmaz stres olmuşsundur. Sınav günü geldiğinde okulun kapısının önünde ve sınav esnasında emin ol stresli hissetmeyeceksin. Benim lgs senemde öğretmenler sanki dünyanın sonu gelmişçesine bizi sınava karşı korkuttular. Eminim deneme de çözmüşsündür, çözdüğün deneme sınavlarından 1 gram bile farklı değil. Sanki deneme sınavına girmiş çıkmış gibi hissedeceksin ve en tatlı kısmı da sınavdan çıkıp eve gittiğinde büyük bir yükten kurtulmuş hissedeceksin. En önemli tavsiyem sınavdan sonra iyi de geçse kötü de geçse sınav hakkında kesinlikle düşünme. Sadece eğlenmene bak. O huzurlu birkaç haftanın tadı damağında kalacaktır inanılmaz bir lezzeti var. Demek istediklerim bu kadar, stres olma dünyanın sonu değil dostum oldukça basit de bir sınav. :)
 
Diğer arkadaşların yazdığını görmedim ama sana çok önemli bir şeyden bahsedeceğim, huzur. Son 1 senede eminim inanılmaz stres olmuşsundur. Sınav günü geldiğinde okulun kapısının önünde ve sınav esnasında emin ol stresli hissetmeyeceksin. Benim LGS senemde öğretmenler sanki dünyanın sonu gelmişçesine bizi sınava karşı korkuttular. Eminim deneme de çözmüşsündür, çözdüğün deneme sınavlarından 1 gram bile farklı değil. Sanki deneme sınavına girmiş çıkmış gibi hissedeceksin ve en tatlı kısmı da sınavdan çıkıp eve gittiğinde büyük bir yükten kurtulmuş hissedeceksin. En önemli tavsiyem sınavdan sonra iyi de geçse kötü de geçse sınav hakkında kesinlikle düşünme. Sadece eğlenmene bak. O huzurlu birkaç haftanın tadı damağında kalacaktır inanılmaz bir lezzeti var. Demek istediklerim bu kadar, stres olma dünyanın sonu değil dostum oldukça basit de bir sınav. :)

Bence sınavdan sonra internet kafe veya PlayStation kafeye gidilmeli o yük kalktıktan sonra cok tatlı geliyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı