Sınav kolaydı. Fulleyenler de çok çalışmıştır herhalde bilmiyorum da ben hangi liseye giricem onu da bilmiyorum. 719 ne demek bana yer kalmaz bile.Hocam kaynak neresi. Sınav çok çok kolay mıydı yoksa bizim nesil mi aşırı çalışkan.
Sınav kolaydı. Fulleyenler de çok çalışmıştır herhalde bilmiyorum da ben hangi liseye giricem onu da bilmiyorum. 719 ne demek bana yer kalmaz bile.Hocam kaynak neresi. Sınav çok çok kolay mıydı yoksa bizim nesil mi aşırı çalışkan.
Sınav kolaydı. Fulleyenler de çok çalışmıştır herhalde bilmiyorum da ben hangi liseye gireceğim onu da bilmiyorum. 719 ne demek bana yer kalmaz bile.
Beni de etiketleye bilirsiniz ben MESEM'den mezunum. Yardımcı olmaya çalışırımHocam konuyu açacağım yardımcı olursan sevinirim![]()
Beni de etiketleyebilirsiniz ben MESEM'den mezunum. Yardımcı olmaya çalışırım.
Hocam kolay sınav değildi geçen sene aynı puanla %10 civarı yaparken bu sene %8 civarı geldi. Eğer kolay olsaydı 2024 gibi gelirdi.719 tam puan çıkmış. Kolay sınavdı.
LGS'den 199 aldım hadi bakalım beni geçen var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.