LGS puanım nasıl?

Matematik kötü, fen orta.
Matematikte kolay soru bankası al oradan konuyu pekiştir sonra deli gibi yeni nesil soru çöz. Sürekli kolay soruları çözersen sınavda çuvallarsın.

Bu ülkede matematik yapmadan hiçbir şey olmuyor maalesef.

Bende LGS'ye gireceğim bende Türkçe hepsi doğru İnkılap hepsi doğru Din Kültürü hepsi doğru İngilizce hepsi doğru Matematik 16 doğru 2 yanlış 2 boş Fen 18 doğru 2 yanlış yada 19 doğru 1 yanlış geliyor genelde.Hedefim Kartal İmam Hatip.
464 alıyorsun. İmam hatip liselerinde beynimi çürütmezdim ben olsam, hedef yükseltebilirsin. ;)

Bugün deneme yaptım. Net olarak; Türkçe 20/20, inkılap 10/10, din 10/10, İngilizce 10/7,33; matematik 20/5,33, fen bilimleri 20/14. puan 393,4606. sizce nasıl şu an için, iyi mi? Son 15 gün!

Mattan 2 net daha fenden 2 net daha, bu iş tamamdır.

Son düzenleyen: Moderatör:
464 alıyorsun. İmam hatip liselerinde beynimi çürütmezdim ben olsam, hedef yükseltebilirsin. ;)
İmam Hatiplere olan nefretinizi hiç anlamıyorum çoğu Fen Lisesinden daha iyi ailemde dindar şuan İmam Hatipteyim Gaziantep'teyiz Şahinbey Belediye'sinin en iyi okulu bizim okul denemelerde her zaman bizim okul birinci geliyor hem o liseyi tuturursam babam 20.000TL'lik bilgisayar alacak.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı