LGS sadece 1.dönem konularından mı olacak?

Matematiğiniz ortalama olsa çok daha iyi yaparmışsınız. Geçmiş olsun.
Aynen en azından 10-7 doğru yapsa.
Daha fazla soru yapacaktım ama riske atmak istemedin. Zaten şu an gittiğim okuldan fazlasıyla memnunum.
Senin puan ve girdiğin dilim neydi kanka?
1614284701631.png

Nasıl yoktu Allah aşkına? 2018 LGS zor falan değildi. Dediğim gibi öğrenciler TEOG tarzına alıştı, sınavda 2 üssü 3 soruyorlardı yahu. O yüzden hayatlarında ilk kez '' yeni nesil'' soru tarzı ile tanıştıkları için zor geldi. Gayet de normal. 2019 zaten en kolay LGS. son 1 ay çalışan arkadaşlarım 450 puan aldı, cidden. Ama 2020LGS cidden özellikle matematik ve Türkçe açısından oldukça zorlayıcı idi. Kafamdan sallamıyorum, hem annem hem babam hem de amcam Türkçe Öğretmeni, eniştem de matematik.
Benim kişisel görüşüm. 2. dönem olsaydı çok daha zor olurdu. 2. dönemin gidip 1. dönemin zorlaşması benim daha işime geldi.

Matematik seni bitirmiş be, sırf matematik yüzünden istediğin okula gidemedin büyük ihtimal. :/
Anadolu lisesine gitmeyi tercih ederdim tabii ki. Şu an teknik lisede elektrik ve elektronik bölümündeyim, Anadolu'da olsam okuldan bu kadar zevk almazdım herhalde.

Benim kişisel görüşüm. 2. dönem olsaydı çok daha zor olurdu. 2. dönemin gidip 1. dönemin zorlaşması benim daha işime geldi.
İşte hocam size göre öyle olabilir ama mantık yanlış. Bu sene göreceğiz, 2 dönemden de çıkacak. Sorular kesinlikle kolay olacak. Ziya Selçuk'un da açıklaması bu yönde.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı