LGS sayısal sorularını yapıp 7. sınıf sorularını yapamamak

Makaleler
2
Daha fazla  
Dün gaza gelip sayısal bölüme baktım, 2 soru çözdüm biri Matematik, biri Fen olmak üzere ve 2'si de doğru çıktı.

Bugün konu tekrarı amaçlı 1 üniteden 80 Fen sorusu çözdüm, "-" atmaktan kalem bitti. Konuları da yeni tekrar etmiştim aslında. Nasıl düzeltebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dün gaza gelip sayısal bölüme baktım, 2 soru çözdüm biri Matematik, biri Fen olmak üzere ve 2'si de doğru çıktı.

Bugün konu tekrarı amaçlı 1 üniteden 80 Fen sorusu çözdüm, "-" atmaktan kalem bitti. Konuları da yeni tekrar etmiştim aslında. Nasıl düzeltebilirim?
Hocam siz şimdiden kaybetmişsiniz.

Gaza gelip baktım ne demek :D tabii bakacaksın çıkmış sorulara , üstelik öyle bir ondan bir ondan olmaz hepsini çözeceksin ki ne ile karşılaşacağını anla. 2 soru çok az. 7. sınıf çözememen de tuhaf olmuş.

Hocam bizzat işin içindeyim. Öyle 2 soruyla olacak iş değil bu. O kadar yanlışınız çıktıysa demek ki konular tam oturmamış. Hiçbir şey bilmiyormuş gibi yeniden ve herhangi bir şeyi atlamadan üniteyi baştan tekrar edin bence.

2 soru baya fazlaymış reis.
7. sınıfım şu an, bildiğim veya en azından tahmin yürüterek çözebileceğim sorulara baktım, 2 soru çıktı :/. @def2easy06
Hocam bizzat işin içindeyim. Öyle 2 soruyla olacak iş değil bu. O kadar yanlışınız çıktıysa demek ki konular tam oturmamış. Hiçbir şey bilmiyormuş gibi yeniden ve herhangi bir şeyi atlamadan üniteyi baştan tekrar edin bence.
Diğer konuları yapabiliyorum, son yaptığım 1-2 konu biraz zorladı. Çalışırken not almıştım, onları gözden geçireyim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı