LGS sayısalı yapamıyorum

MSGADZE

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. LGS'ye son 4 gün kaldı sözeli yapabiliyorum ama sayısalı yapamıyorum netlerim şu şekilde:
Türkçe: 17—19
İnklap: 10.
Din: 9—10
İngilizce: 10.
Matematik: 3—7
Fen: 13—15
Genelde 340—370 arası alıyorum denemelerden girdiğim denemeler yorum değil bilgi soruyor LGS gibi değil daha zor son 4 günde 1—2 net arttırabilir miyim? Arttırabilirsem nasıl?

Arkadaşlar merhaba. LGS'ye son 4 gün kaldı sözeli yapabiliyorum ama sayısalı yapamıyorum netlerim şu şekilde:
Türkçe: 17—19
İnklap: 10.
Din: 9—10
İngilizce: 10.
Matematik: 3—7
Fen: 13—15
Genelde 340—370 arası alıyorum denemelerden girdiğim denemeler yorum değil bilgi soruyor LGS gibi değil daha zor son 4 günde 1—2 net arttırabilir miyim? Arttırabilirsem nasıl?
Sözel zaten genelde yapılıyor. Girdiğin yayınların isimleri ne? Sayısal için geç kaldığını söyleyebilirim eğer hedeflerin yüksekse.

Matematiği hiç çözmeyin hocam azcık puan veriyor fakat 2-7 net yapmanız sizin için kötü olabilir 1 netle bile puan düşebilir diğer şeyler güzel benim şuan deneme ortalamam 300.
Matematik puanı çok etkiliyor diğerlerini herkes yapar ama matematiği çok yapan kazanır.

Matematiği hiç çözmeyin hocam azcık puan veriyor fakat 2-7 net yapmanız sizin için kötü olabilir 1 netle bile puan düşebilir diğer şeyler güzel benim şuan deneme ortalamam 300.
Asıl puan veren matematiktir. 5 tane net yapsan bile güzel bir puan veriyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı