LGS sayısalı yapamıyorum

Hocam pazar günü bir denemeye girdim sözel 8 yanlış toplam sayısal 1 boş oda matematik gersi Full 470 puan civarı aldım 2021 puanlamasına göre. O yüzden sayısal çok önemli ama biraz geç kalmışsınız şu dönemde.

Sözel zaten genelde yapılıyor. Girdiğin yayınların isimleri ne? Sayısal için geç kaldığını söyleyebilirim eğer hedeflerin yüksekse.

Hocam fen bilimleri dershanesine gittiğim için onun denemelerine giriyorum denemeler LGS'den daha zor LGS 2019'dan 400 420 alan arkadaşlarım 370 380 alıyor
Dostum galiba bir rakip eledim; SENİ
Senin gibi çok fazla kişi var, Türkçe dersinden fire vermemelisin.
Fen dersinden 1-2 soru daha fazla yapabilirsin.

Hocam niye öyle diyorsunuz ki üzüldüm şimdi :( fende 1 2 net yükseltmeyi deneyeceğim teşekkürler

Matematik azıcık puan mı veriyor? En fazla puan kazandırabilecek ders matematiktir.
Matematik azıcık puan veriyor demedim A1 Türkçe'min kusuruna bakmayın. Benim demek istediğim 3-7 çekiyor. Eğer 1 soru daha yanlış yapsa puanı artmicak aksine düşücek 3 yanlış bir doğruyu götürmesinden ötürü 0.66'lık bir net gidicek.

Denemeler pek gerçek olmuyor galiba kolay yapıyorlar. Ben denemelerde 390-400 alıyordum çalışıyordum ama LGS de 333 aldım.

Arkadaşlar merhaba. LGS'ye son 4 gün kaldı sözeli yapabiliyorum ama sayısalı yapamıyorum netlerim şu şekilde:
Türkçe: 17—19
İnklap: 10.
Din: 9—10
İngilizce: 10.
Matematik: 3—7
Fen: 13—15
Genelde 340—370 arası alıyorum denemelerden girdiğim denemeler yorum değil bilgi soruyor LGS gibi değil daha zor son 4 günde 1—2 net arttırabilir miyim? Arttırabilirsem nasıl?

Matematiği hiç çözmeyin hocam azıcık puan veriyor fakat 2-7 net yapmanız sizin için kötü olabilir 1 netle bile puan düşebilir diğer şeyler güzel benim şu an deneme ortalamam 300.

Beklenen öneri ben 14 doğru yapınca kendimi yerden yere vuruyorum. 3-7 doğru arası yapana çözme derseniz o arkadaş matematik dışında bütün dersleri doğru yapsa bile matematik yoksa hiçbir şeye yaramaz. LGS'de iyi bir yer için en az 14 net şart.

Hocam fen bilimleri dershanesine gittiğim için onun denemelerine giriyorum denemeler LGS'den daha zor LGS 2019'dan 400 420 alan arkadaşlarım 370 380 alıyor.

Hocam niye öyle diyorsunuz ki üzüldüm şimdi :( fende 1 2 net yükseltmeyi deneyeceğim teşekkürler.

Hocam bazı zor denemelere göre değişiyor ama dipnot olarak onu vermek lazım. Mesela kurum birincisi veya kurum beşincisi bile 15 doğru yapıyorsa ve siz 7 doğru yaptıysanız o iyi ama gidip 20 doğru yapıyorsa ve iyi yapanların ortalaması 14-17 doğru arası ise sonucunuz kötü düzeltmeyi ve bütün konuları gözden geçirmeyi deneyin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam fen bilimleri dershanesine gittiğim için onun denemelerine giriyorum denemeler LGS'den daha zor LGS 2019'dan 400 420 alan arkadaşlarım 370 380 alıyor.

Hocam niye öyle diyorsunuz ki üzüldüm şimdi :( fende 1 2 net yükseltmeyi deneyeceğim teşekkürler.

Hedefin nitelikli bir anadolysa girebilirsin.
Kusura bakma kendimi tatmin etme isteğim bastırdı.

Tek denemede kalmadım kendimde aldım gittiğim kursta sürekli yapıyordu bende değiştiriyordum ama ortalama hep 400 yapıyordum. Nasıl 333 aldım onu anlamış değilim.

Beklenen öneri ben 14 doğru yapınca kendimi yerden yere vuruyorum. 3-7 doğru arası yapana çözme derseniz o arkadaş matematik dışında bütün dersleri doğru yapsa bile matematik yoksa hiçbir şeye yaramaz. LGS'de iyi bir yer için en az 14 net şart.
Hocam ben 3 doğru 7 yanlış diyor sandım kusura bakmayın.

Denemeler pek gerçek olmuyor galiba kolay yapıyorlar. Ben denemelerde 390-400 alıyordum çalışıyordum ama LGS de 333 aldım.

Gittiğiniz okula bağlı. Ben özele gidiyordum ve bayağı zor yapiyolardı. 380 falan alıyordum LGS'den 416 aldım ve fen lisesine girmeyi başardım kolayca.
LGS 2019'dan 400 420 alan arkadaşlarım 370 380 alıyor.

Çünkü 2019 en basit LGS idi. Ben 487 almıştım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı