LGS senesinde kafa dağıtacak şeyler nelerdir?

neden cihat kora kötümü ya?
Evet dostum cihat kora iyi bir yer değil. Evin yakınsa gideceğin bir yer. Puanların yüksek olmasının sebebi o. Sende o taraflarda yaşıyorsan ve oraya düştüysen tercih edebilirsin, ama benim sana önerim ÖVTAL, 60. Yıl, İzmir Anadolu ve Konak Anadoluya bakman. Puanları düşük deme çok iyi okullardır. Eğer evine uzak değilse Çiğli fen de tercih edebilirsin. Ancak puanın BAL, Atatürk vs tutuyorsa onları tercih et tabi, bu söylediğim diğer okullar düşük puanlı olman durumunda.

1692565071199.png

23 yaşında LGS'ye girmekte garipmiş biraz.

LGS hazırlanıyorum ama her zaman ders bir aradan sonra sıkmaya başlıyor. Okullar açılınca kursa gideceğim ama yazın evde sıkılınca ne yapacağımı bilmiyorum. Elimden geldiği kadar oyun oynamamaya çalışıyorum ayrıca sporda yapıyorum ama sıkılıyorum. Önerebileceğiniz şeyler var mıdır?
Dışarda bisiklet sür, Varsa arkadaşını alıp sür parka git büyükte olsan gir salıncağa arkadaşın öldüresiye sallasın çocukluğuna dönünce herşeyi unutursun. okula geç başladım. bu sene lgs bitti bende liseli oldum ve dediklerimi yaptım. aksine 3050tili laptop olmasına rağmen arkadaşlarla hem sosyalleşip hemde kafa dağıtmak için int cafelere gidiyordum. çok güzel şeyler denemen lazım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı