- Makaleler
- 2
Daha fazla
1) YouTube.Merhaba dostlar, bu sene benim için ve benim gibi LGS sınavına girecek kişilerin önemli bir sene. Foruma danışacağım birkaç soru var. Bu forum başlığı LGS girecek kişiler içinde rehberlik olsun.
1) dershaneye yoksa Doping Hafıza veya YouTube üzerinden mi çalışayım?
2)Doping Hafıza ile YouTube arasında bir fark var mı?[Özellikle Doping Hafıza kullanmış kişiler soruyorum]
3)LGS sınavı hakkındaki düşünceleriniz ve yorumlarınız?
2) Ben pek olduğunu zannetmiyorum.
3) Çok kasarsan yapamıyacağın bir sınav. Gözünde çok büyütme sene boyunca gireceğin denemelerin çoğundan daha kolay bir sınavla karşılaşacaksın yüksek ihtimal.
500 puan hedefin yoksa oyun oyna ama her gün değil hafta sonları sadece oyna. Çok test kitabı alma yan 3 dersten birer tane yeterli olur diğerlerinden en fazla matematik kitabı al bence çünkü genellikle en çok çalışacağın ders o oluyor. Feni sakın es geçme feni unutursan diğerlerine önem verirsen yine güzel bir liseye gidersin ama çok çok güzel liseleri kaçırırsın minimum 20 puanlık kaybın olur. Türkçe de paragraf soruları bol bol çözmeni tavsiye ederim LGS genel olarak paragraf soruyor. Ama Türkçe'nin ilk dönem konularına sakın çalışmayı unutma ikinci dönem ilk döneme göre çok kolaydır ve daha çok pratiğe dayalıdır ama ilk dönem hep ezber dolu onları ezberlemeyi ve soru çözüp pekiştirmeyi unutma.
Son düzenleme: