LGS Sonuçlar Nasıl?

Fakat teknik olarak genel yüzdelik dilim zaten %10'u işaret etmiyor mu ? Şahsen 12.26 benimki.
Katılanların %12,70 kadarı sanırım.
Şimdi bu benim sorunum değil, oh çok güzel bize de yer açılır zaten ama İmam Hatip rotasında muhtemelen gideceği lise de Anadolu İmam Hatip lisesi olacaktır. Galatasaray seçebilecekken bunu yaparsa geleceğimi iyi bir gözden geçirmem gerekir.
Kaptınız mı espriyi? MEB falan.
@Sharpei Avcısı önerebileceğin lise var mı ?
Yine diyorum, hazırlık kovala. Ama adımlarını seç, çünkü ayaklar karışacak.
Umarım ben de girerim. Giremezsem üniversite sınavında karşınızda boğa gibi vahşi bir canavar olacak.

Son düzenleme:
Ben son TEOG sınavına giren öğrencilerden biriydim. Yani şu an 10. Sınıfa geçen bir öğrenciyim.
Benim TEOG yerleştirme puanım 494,8890 idi.
Yüzdelik dilimim de tam olarak hatırlamamakla birlikte sanırım 0.47 civarındaydı. Örnek olması için yazıyorum bu değerlerle şehrimdeki en iyi devlet okulu olan, 120 kontenjanlı Erbakır Fen Lisesi'ne sondan 4. Sırada girmiştim. LGS'nin TEOG sınavına göre zor olduğunu göz önüne alacak olursak %1 ya da %2 dilimindeki öğrenciler benimki gibi iyi okulları kazanabilirler bu sene. En azından ben öyle tahmin ediyorum. Herkese eğitim hayatında başarılar.
Sınav zor olduğundan puan değişir ama senin girdiğin liseye yine aşağı yukarı 0.5 -0.6 ile girilir. Kısaca sıralama aynı sıralama, sınav zor ancak herkes girdi. Bende şu an 12. sınıfım TEOG bizim sene gelmişti. Hatırladığım kadarıyla 0.1 deydim.

Bizim burada sınavla alıcak liseler: Fen Lisesi, Sosyal Bilimler, Meslek Lisesi ve İmam Hatip Lisesi. Ben X Anadolu Lisesini istiyorum ADS ile oynuyor olduğum yerde en iyi 2. denebilir ve adresim tutuyor.

Olduğum yerde okul sıralaması yaparsak:

1. X Fen Lisesi LGS
2. X Anadolu Lisesi ADS
3. X Atatürk Anadolu Lisesi ADS
4. X Sosyal Bilimler Lisesi LGS

Kalanları söylemeye gerek yok ve zaten Fen Liseleri çok ağır olduğu için LGS sonucumun pek önemi kalmadı.

Son düzenleme:
Kuzenim Ahmet 404 puan Türkiye genelinde %2.20 dilime girdi. Haftalık 1500 soru çözüyordu.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı