LGS Sonuçlar Nasıl?

Keşke istediğim gibi olsaydı :( 311 puan ne ya yüzdelik dilim %18-19 civarı. Kesin kazanamam değil mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
TEOG çok kraldı be 0.2'ye girmiştim :'(. LGS baya zormuş öyle diyorlar geçmiş olsun.
Eyvallah kardeşim. Aynen TEOG çok kolaydı aslında. LGS'nin sözeli kolaydı da sayısal çok zordu. TEOG'tan iyi bir lise kazanırdım ve abim bana PC alacaktı. Öfff lanet olası MEB.

Eyvallah kardeşim. Aynen TEOG çok kolaydı aslında. LGS'nin sözeli kolaydı da sayısal çok zordu. TEOG'tan iyi bir lise kazanırdım ve abim bana PC alacaktı. Öfff lanet olası MEB.
Abinin aklında varsa her türlü alır sana zaten merak etme. :D Benim girdiğim TEOG'un da 1.'sinin sözeli daha zordu. 2.'si zaten Türkiye tarihinin gelmiş geçmiş en kolay sınavı olabilirdi.

Yüzdelik dilimi %13'ün altındakiler kesin sınavla alan bir liseye yerleşebiliyorlar. %13-%30 arası ise yerleşme ihtimali var. Büyükşehirde yaşayanlar (Ankara, İstanbul, Samsun vb.) tercih yaparken genel yüzdelik dilime göre tercih yapacaklar. Büyükşehir dışındakiler ise il yüzdelik dilimine göre tercih yapacaklar.

Genel Yüzdelik Dilim: 4,27
İl Yüzdelik Dilimi: 2,56
@Sharpei Avcısı Senin sonucun nasıl?
389 puan ve genel yüzdelik dilimim 3,40. Ben matematik sonucumun doğru olmadığını düşünüyorum, nereden itiraz edebilirim?
Yığılma 400 civarı ile 300 civarında. Yani 300 üzeri alan avantajlı, 400 üzeri alan çok avantajlı. Ben normalde 409 bekliyordum. Şu anda istediğim okula çok erken bir talep girersem yine girebilirim.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı