LGS Sonuçlar Nasıl?

Biraz ütopik. 6-10 Ağustos arası 6`sında doğrudan alabilecekler mi, yoksa 10`una kadar bekleyip seçim mi yapacaklar?
Biraz haddimi aşıyor olabilirim, ama SYAL girme şansım nedir?
Pansiyonsuz okul ve kontenjanı 1900 olarak gözüküyor. Herhangi bir fikrim yok girme şansınızla alakalı.

İstanbul/Güngören'de oturuyorum. Sonuçlar böyle, az daha not gelseydi, kafam rahat olacaktı.Eki Görüntüle 311999
Not: Bugün seçim sistemi oldukça yavaş ve Adrese Dayalı Yerleştirme yapılmadan Merkezî Sınav Yerleştirmesi yapılamıyor.
Konuyla alakası yok ama yazılımla mı ilgileniyorsunuz?

Konuyla alakası yok ama yazılımla mı ilgileniyorsunuz?
Sayılır. Büyük ihtimal de o bölüme gireceğim ortaöğretimde. Bir aralar Python kodladım, beni aşırı sinir eden sistemime farklı işletim sistemi (Windows harici) denemeleri yaptım (Bayağı bir deneyimim oldu), Arduino eğitimine sardım bir aralar, elektronik bilgim fazla vs. vs. gibi sıralanabilir. Bunların okuldaki en büyük avantajı ara sıra dersleri az da olsa kaynatmak oldu. :LOL:
@76087 Nasıl anladınız?

Son düzenleme:
Sayılır. Büyük ihtimal de o bölüme gireceğim ortaöğretimde. Bir aralar Python kodladım, beni aşırı sinir eden sistemime farklı işletim sistemi (Windows harici) denemeleri yaptım (Bayağı bir deneyimim oldu), Arduino eğitimine sardım bir aralar, elektronik bilgim fazla vs. vs. gibi sıralanabilir. Bunların okuldaki en büyük avantajı ara sıra dersleri az da olsa kaynatmak oldu. :LOL:
@76087 Nasıl anladınız?
Çalışıyorsa dokunma :)

Genel yüzdelik dilim:8,87
il yüzdelik dilim:9,62
Helal olsun fen lisesi mi geldi?
389 puan ve genel yüzdelik dilimim 3,40. Ben matematik sonucumun doğru olmadığını düşünüyorum, nereden itiraz edebilirim?
Yığılma 400 civarı ile 300 civarında. Yani 300 üzeri alan avantajlı, 400 üzeri alan çok avantajlı. Ben normalde 409 bekliyordum. Şu anda istediğim okula çok erken bir talep girersem yine girebilirim.
400 puan alan %3.40 ise sistem yine değişir bence.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı