LGS stresi için ne yapılabilir?

Reis o tarz tipler genelde meslek liselerinde oluyor orta Hall'i bir Anadolu lisesinde pek fazla olacağını zannetmiyorum umarım olmazda.

Ya haklısın, Anadolu'larda pek görmedim ama bizim meslek lisesinde de çok iyi sınıflar vs var, ben maalesef geç fark ettim bu keko tipleri. Şu anda disiplinle uğraşıp duruyorum okul bitti disiplin cezalarını daha almadı o adamlar. Uzak durulması lazım sınavları dersleri çok etkiliyorlar.

Ailen ilk ay bir şey dese bile 2. aya unutur giderler. Tercihlerinde okulların garip tiplerin vs olmadığı yerleri seçmeye gayret et yeter, arkadaş çevren kötü olmazsa her türlü ders çalışabilir keyifli vakit geçirebilirsin. Meslek lisesindeyim, atpler normalde zaten ders çalışır ama AMP sınıfları bile şu anda ders çalışma imkanına sahip. Ayrıca europass falan alabilirsin. Bu yüzden her sabah 10 km yol gidiyorum.
Ailem unutsa bile baş belası akrabalarım unutmayacak🙄

Merhaba, 2 gün sonra yani 15 Haziran tarihinde LGS sınavı var ve düşük almaktan çok korkuyorum. Stres içindeyim, çok fazla kafaya takıyorum. Oyun oynarken, dışarıda her ne iş yaparsam yapayım aklıma LGS sınavının yaklaştığı geliyor ve strese giriyorum. Denemelerim 350-360 civarında, bazen 390 yapıyorum ama sırf senenin başında 440 aldığım için benden umutlular. Anlamıyorum, tek bir denemede nasıl bu kadar umutlandılar? Onları da hayal kırıklığına uğratmaktan korkuyorum.
Zaten LGS stresi var, bir de koşul koyuyorlar. Kısa zaman önce bilgisayarım bozuldu. Zaten çok iyi bir şey değildi ama bana yetiyordu. Babam, "LGS sınavından yüksek al, sana yeni bilgisayar; eğer alamazsan bilgisayar yok." diyor. Zaten bu zamana kadar istedim, almadı. Belki alır diyordum, şimdi hiç almayacak. Yaz tatilini zehir edecekler, ben de sanayide çalışıp kendim almayı planlıyorum.
Bu konuyu büyüklerimden tavsiye almayı ve dertleşmek için açtım.

Hocam LGS'de normal şartlarda deneme puanlarınızdan 30 40 puan yüksek almanız gerekiyor eğer stres yapmazsanız soruları adam gibi okursanız 440 çok rahat ulaşılabilecek bir puan bunları düşünüp rahatlayın.

Hocam LGS'de normal şartlarda deneme puanlarınızdan 30 40 puan yüksek almanız gerekiyor eğer stres yapmazsanız soruları adam gibi okursanız 440 çok rahat ulaşılabilecek bir puan bunları düşünüp rahatlayın.

İnşallah diyelim hocam sınav başarısının %70'i stres yönetimidir diye bir şey duymuştum umarım sınav esnasında stres olmam.

Akraba dediğin akbabadır. Gerekmedikçe konuşma bile. Ağzınla kuş tutsan yine "gittide güvercin tuttu bir kanarya tutamadı" derler arkandan.
Çok haklısın hocam.

Bak bende gireceğim LGS akrabaları ne yapacaksın onlar mı yönetcek senin geleceğini orta bir şeyler aldım de bir şey uydur sana ne ne yapacaklar senin puanını.
Dile getirecekler ailemin moralini bozacaklar hatta dalga geçecekler inşallah o hallere düşmeyecek bir puan alırım Allah yolumuzu açık etsin

İnşallah diyelim hocam sınav başarısının %70'i stres yönetimidir diye bir şey duymuştum umarım sınav esnasında stres olmam.

Çok haklısın hocam.

Dile getirecekler ailemin moralini bozacaklar hatta dalga geçecekler inşallah o hallere düşmeyecek bir puan alırım Allah yolumuzu açık etsin
biliyorum bu tipleri ama hiç umursama dalga geçmek neymiş ya birşey diyeceğim olmuycak inş 400 puan üstü alırız.

6. 7. ve 8. Sınıfın ortalamasını aldığımda puanım 88 oluyor sizce iyi bir anadolu lisesi gelirmi?

Merhaba, 2 gün sonra yani 15 Haziran tarihinde LGS sınavı var ve düşük almaktan çok korkuyorum. Stres içindeyim, çok fazla kafaya takıyorum. Oyun oynarken, dışarıda her ne iş yaparsam yapayım aklıma LGS sınavının yaklaştığı geliyor ve strese giriyorum. Denemelerim 350-360 civarında, bazen 390 yapıyorum ama sırf senenin başında 440 aldığım için benden umutlular. Anlamıyorum, tek bir denemede nasıl bu kadar umutlandılar? Onları da hayal kırıklığına uğratmaktan korkuyorum.
Zaten LGS stresi var, bir de koşul koyuyorlar. Kısa zaman önce bilgisayarım bozuldu. Zaten çok iyi bir şey değildi ama bana yetiyordu. Babam, "LGS sınavından yüksek al, sana yeni bilgisayar; eğer alamazsan bilgisayar yok." diyor. Zaten bu zamana kadar istedim, almadı. Belki alır diyordum, şimdi hiç almayacak. Yaz tatilini zehir edecekler, ben de sanayide çalışıp kendim almayı planlıyorum.
Bu konuyu büyüklerimden tavsiye almayı ve dertleşmek için açtım.

Ailem bende 450 bekliyordu 280 aldım aradan 4 sene geçti kimse hatırlamıyor bile gerçekten her şey olduğuna varır şu an yaşadığın hayatının çok ufak bir kısmı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı