LGS tercihlerim nasıl?

Daha fazla  
Arkadaşlar, LGS tercihleri 25 Temmuz'da açıklanıyor. Benim yüzdeliğim 6.58 geldi. Ben de Adana'nın şu liselerini yazdım. Hangisi gelir sizce?

Dosya Ekleri

• Screenshot_2022-07-05-20-01-38-248_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2022-07-05-20-01-38-248_com.android.chrome.jpg
    94,2 KB · Görüntüleme: 279
Son düzenleyen: Moderatör:
Selam kardeşim, bir Adana'lı olarak arada yazdığın birkaç okul iyi. Fen liselerini başa yazsaydın keşke. Ve nerede oturuyorsun bilmiyorum ama, yazdığın okullar birbirine çok uzak yerler, yani uzak okula gitmek gerçekten yorucu olabilir haberin olsun. Başarılar dilerim.

Arkadaşlar, LGS tercihleri 25 Temmuz'da açıklanıyor. Benim yüzdeliğim 6.58 geldi. Ben de Adana'nın şu liselerini yazdım. Hangisi gelir sizce?

Çok güzel kardeşim Allah başarılarının devamını versin.

Arkadaşın demek istediği iki kişi bir tercih yaptığında puanları eşit ise kim tercihini üste yaptıysa onu alıyorlar YKS'de bu sistem geçerli.

Bende mesela puanı fen lisesine yeterken Anadolu'yu üste yazdığı için fene gidemeyeceğim şeyini anladım.
Karışık yazdım sanki biraz.

Arkadaşın demek istediği iki kişi bir tercih yaptığında puanları eşit ise kim tercihini üste yaptıysa onu alıyorlar YKS'de bu sistem geçerli.

Böyle bir şey yok. Puanlar da eşit olamaz. Sıralamalar esas. Sıralaması yuksek olan bölüme girer. Sen sadece uste yazarsan ve puanın tutarsa listendeki aşağıdaki okullara gelmeden oraya yerleşmiş oluyorsun

Daha detaylı açıklama:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı